Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Bruder EXP-6 GT: Ένα τροχόσπιτο για extreme camping (+video)

Ελλάδα 16:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Bruder EXP-6 GT: Ένα τροχόσπιτο για extreme camping (+video)

ΝΕΑ

Bruder EXP-6 GT: Ένα τροχόσπιτο για extreme camping (+video)

ΝΕΑ

Το Bruder EXP-6 GT είναι το τέλειο τροχόσπιτο για τον ιδιόρρυθμο κατασκηνωτή ή  για την ιδανική κοινωνική απομάκρυνση. Βλέπετε χάρη στην κατασκευή του προσαρμόζεται εύκολα σε καταστάσεις και συνθήκες.

Advertisement
Advertisement

Ζούμε σε μία ιδιαίτερη κατάσταση, όπου ένα μεγάλο μέρος του κόσμου βρίσκεται είτε σε καραντίνα είτε περιορισμένο στο σπίτι του λόγω του κοροναϊού. Σε εποχές όπως αυτή, η αγορά ενός τροχόσπιτου δεν είναι πιθανόν στη λίστα των προτεραιότητών σας, αλλά βρήκαμε ένα που θα σας κάνει να ξεχάσετε την τρέχουσα κρίση για τα επόμενα πέντε λεπτά.

Mercedes X-Class από την Carlex: Το όνειρο του ποδηλάτη (+video)

Advertisement
Advertisement

Σας παρουσιάζουμε το Bruder EXP-6 GT, ένα τροχόσπιτο κατασκευασμένο για να πάει οπουδήποτε, με την προϋπόθεση ότι το όχημα το οποίο το ρυμουλκεί μπορεί να κινηθεί σε όλα τα εδάφη. Κατασκευασμένο από μια αυστραλιανή εταιρεία για να αντέξει τις προκλήσεις της Αυστραλιανής υπαίθρου (μιλάμε για πολύ δύσκολα εδάφη και συνθήκες), το EXP-6 GT μπορεί να υπερηφανεύεται για τεράστια απόσταση από το έδαφος (650 χιλ).

Διαθέτει επίσης ρυθμιζόμενη ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων και ένα πλαίσιο, που μπορεί να αντιμετωπίσει λακκούβες και δύσκολα εμπόδια. Επιπλέον, η καμπίνα είναι στεγανή και μπορεί ακόμη και να επιπλέει. Τα πλεονεκτήματά του όμως δεν τελειώνουν εδώ: Έρχεται με το δικό του «εργάτη» (βαρούλκο) και ένα χαλύβδινο συρματόσκοινο καλώδιο για να βγαίνει και… μόνο του από τα «δύσκολα».

Advertisement

Υπάρχουν πολλά τροχόσπιτα για extreme camping στην αγορά, αλλά αυτό που κάνει το EXP-6 GT ιδιαίτερο είναι το μέγεθός του. Ενώ τα περισσότερα από αυτά είναι μάλλον μικρά, αυτό φτάνει τα 6,7 μέτρα, πράγμα που σημαίνει ότι προσφέρει όλες τις ανέσεις που περιμένετε να έχει ένα τροχόσπιτο αυτού του μεγέθους.

Mercedes X-Class και σε τροχόσπιτο

Advertisement

Στις επιπλέον ανέσεις προσθέστε την επεκτάσιμη οροφή που προσφέρει περισσότερο χώρο στην κύρια κρεβατοκάμαρα, δύο καναπέδες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως κρεβάτια, κουζίνα που έχει σχεδιαστεί για χρήση τόσο μέσα όσο και έξω από το όχημα, μπάνιο, μικρό πλυντήριο ρούχων, υπαίθριο ντους, ένα σύστημα ηλιακής ενέργειας, δεξαμενή νερού 170 λίτρων, μπαταρία λιθίου 225 Ah και πολλά άλλα.

Action Mobil Pure 5000 Zetros: Ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο για περιπετειώδης τύπους

Αν έχετε να διαθέσετε περισσότερα χρήματα, μπορείτε να προσαρμόσετε το EXP-6 GT ανάλογα με το γούστο σας, αλλά να γνωρίζετε ότι οι τιμές ξεκινούν λίγο πάνω από τις 90.000 ευρώ.

 

Advertisement