Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BRP: 6 ηλεκτρικά πρωτότυπα για τον δρόμο και τη… θάλασσα

Ελλάδα 15:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

BRP: 6 ηλεκτρικά πρωτότυπα για τον δρόμο και τη… θάλασσα

ΝΕΑ

BRP: 6 ηλεκτρικά πρωτότυπα για τον δρόμο και τη… θάλασσα

ΝΕΑ

Οχήματα με δύο, τρεις και… χωρίς τροχούς, φέρουν ηλεκτρική καρδιά και βρίσκονται στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Η BRP είναι η εταιρεία πίσω από τα Can-Am και Sea-Doo και παρουσιάζει έξι νέα ηλεκτρικά πρωτότυπα οχήματα στη γερμανική έκθεση αυτοκινήτου. Τα ξεχωριστά concept δίνουν μια πρόγευση για το τι θα επιφυλάσσει το μέλλον, περιλαμβάνοντας ηλεκτροκίνητα μοτοποδήλατα, μοτοσικλέτες, καρτ καθώς και οχήματα τύπου jet-ski.

Ξεκινώντας από το τελευταίο, το Sea-Doo GTI χαρακτηρίζεται ως ένα φουτουριστικό όχημα και ταιριάζει κυρίως σε αυτούς που αγαπάνε τα θαλάσσια σπορ. Η εταιρεία δεν αποκάλυψε περισσότερα, αλλά υποσχέθηκε ήσυχες και απροβλημάτιστες… υδάτινες βόλτες.

Το Ryker EV αποτελεί ουσιαστικά την ηλεκτρική βερσιόν του Can-Am Ryker. Ωστόσο, έχει λίγο διαφορετική εμφάνιση, μιας και δεν χρειάζεται τα ανάλογα “ανοίγματα” για ψύξη του κινητήρα, ενώ το 3τροχο μοντέλο φέρει νέα φωτιστικά σώματα και αεροδυναμικούς τροχούς.

Advertisement
Advertisement

Ακόμα, η BRP κατασκεύασε τα eCOM και TWeLVE, που αποτελούν πρωτότυπα με δύο και τρεις τροχούς αντίστοιχα. Τέλος, τα CT1 και CT2 βοηθούν στην καθημερινή μετακίνηση, μιας και προσφέρουν καλή αυτονομία, καθώς και μεγάλη ευελιξία.

Αν και όλα τα παραπάνω είναι ακόμα σε πρωτότυπη μορφή, ωστόσο σύντομα θα περάσουν και στην παραγωγή.