Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Brabus AMG E63 κάνει τα βελτιωμένα Sedan να πρασινίζουν από ζήλια

Ελλάδα 2:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Brabus AMG E63 κάνει τα βελτιωμένα Sedan να πρασινίζουν από ζήλια

ΝΕΑ

Το Brabus AMG E63 κάνει τα βελτιωμένα Sedan να πρασινίζουν από ζήλια

ΝΕΑ

Αν οι επιδόσεις και η ιδιαιτερότητα μίας Mercedes-AMG E63 S δεν είναι αρκετή ο οίκος βελτιώσεων Brabus αναλαμβάνει να ανεβάσει τις επιδόσεις, την μοναδικότητα και την εμφάνιση σε υπερθετικό βαθμό.

Advertisement
Advertisement

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΞ (gskevo@gmail.com)

Μήπως ψάχνετε για τον βασιλιά των sportive sedan  για να κυριαρχήσετε στο δρόμο και να μονοπωλείτε τα βλέμματα των περαστικών; Η αναζήτησή σας μπορεί να τελειώσει, καθώς πιστεύουμε ότι αυτή η βελτιωμένη Mercedes-AMG E63 τα έχει όλα. Ξεκινάει ως το μοντέλο S της AMG και έπειτα η Brabus βάζει τις γνώσεις και τους μηχανικούς της για να ανέβει η ισχύς στους 789 ίππους και η ροπή στην εντυπωσιακή τιμή των 1.000 Nm από τις 3.500 σ.α.λ.  Τα παραπάνω στοιχεία δημιουργούν την Brabus AMG E63 S και μεταφράζονται σε επιδόσεις που φτάνουν τα τρία δευτερόλεπτα για τα 0-100 χλμ.

Advertisement
Advertisement

Όμως πως κατάφεραν οι μηχανικοί της Brabus να προσθέσουν 186 ίππους στους (ήδη πολλούς 603) της έκδοσης AMG; Αυτό που ανακοινώνουν είναι πως στον κινητήρα V8 των 4.000 κ.εκ. πρόσθεσαν ένα ζευγάρι μεγαλύτερων Turbo.

BrabAMG63S1

Όσο για την εμφάνιση, αυτό που κάνει την E63 S να ξεχωρίζει είναι το ματ πράσινο χρώμα σε απόχρωση σμαραγδιού (μεμβράνη της Fostla), με το πορτοκαλί χρώμα (μία γραμμή στους τροχούς) να κάνει αντίθεση στις ζάντες και τις δαγκάνες των φρένων. Μιλώντας για τις ζάντες, να σας πούμε πως και αυτές άλλαξαν με ελαφρύτερες (κράμα μαγνησίου) 21 ιντσών, που «φορούν» ελαστικά Continental SportContact 6 με διαστάσεις εμπρός 265/30 ZR21 και 305/25 ZR21 πίσω.

Advertisement

BrabAMG63S2

Εκτός από το ματ χρώμα, του αμαξώματος, τα αεροδυναμικά βοηθήματα είναι διαφορετικά από αυτά της AMG. Για παράδειγμα, ο προφυλακτήρας συνδυάζεται με ένα spoiler από ίνες άνθρακα εμπρός, ενώ πίσω οι εξατμίσεις είναι περισσότερο ελεύθερες και έχουν μαύρη κεραμική επικάλυψη. Ο διαχύτης ενσωματώνει το φως ομίχλης με στυλ F1, ενώ το χείλος της αεροτομής ( και αυτή από ανθρακόνημα) στο καπό του πορτμπαγκάζ ολοκληρώνει τις αναβαθμίσεις.

Advertisement

BrabAMG63S3