Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Bourbon για τα… τζάμια

Ελλάδα 14:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Bourbon για τα… τζάμια

ΝΕΑ

Bourbon για τα… τζάμια

ΝΕΑ

Ρώσος αστυνομικός χρησιμοποιεί γνωστή μάρκα whiskey, αντί υγρού υαλοκαθαριστήρων για το παρμπρίζ του, γίνεται viral και απολύεται.

Advertisement
Advertisement

 

Η τραγουδίστρια της rap Kesha λέει πως βουρτσίζει τα δόντια της με ένα μπουκάλι Jack Daniels. Ένας αστυνομικός από τη πόλη Novosibirsk της Νότιας Σιβηρίας χρησιμοποιεί ένα ολόκληρο μπουκάλι από το Bourbon ως υγρό υαλοκαθαριστήρων στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου μόνο και μόνο επειδή… μπορεί.

Advertisement
Advertisement

Στην αρχή ψάχναμε τις αιτίες για το τι τον οδήγησε στην ενέργεια αυτή. Προσπαθήσαμε να βρούμε κάποια οφέλη της ενέργειας. Ίσως το οινόπνευμα ή ακόμη και η ζάχαρη για να μην παγώνει το παρμπρίζ. Αλλά η αλήθεια ήταν απλή: Το έκανε γιατί μπορούσε. Βέβαια δεν υπολόγισε πως η… πλάκα αυτή θα έπαιρνε τόση δημοσιότητα. «Σιγά μην ασχοληθούν μαζί μας» ήταν σίγουρα αυτό που ειπώθηκε και ο ένστολος αστυνομικός της τροχαίας προχώρησε στην ενέργεια/πλάκα αυτή.

Βέβαια όταν το video δημοσιεύτηκε, (στην αρχή Δεκεμβρίου) πήρε έκταση και το πρακτορείο ειδήσεων TASS στην Ρωσία αναφέρει ότι η υπηρεσία τον έβαλε αρχικά σε διαθεσιμότητα εν αναμονή της διεξαγωγής έρευνας και τελικά έκρινε ένοχο για «αδίκημα που προσβάλει την τιμή ενός αξιωματικού εν ώρα υπηρεσίας», σύμφωνα με τους Times της Μόσχας.

Advertisement

Να χρησιμοποιείτε το whiskey ως υγρό των υαλοκαθαριστήρων για το παρμπρίζ, μπορεί να ακούγεται διασκεδαστικό, αλλά είναι σαφές ότι δεν είναι προβλεπόμενο να το κάνετε αν είστε αστυνομικός της τροχαίας. Ο αστυνομικός ακούγεται να λέει στο βίντεο, πως μπορεί να αντέξει το οικονομικό κόστος και να σπαταλήσει το ουίσκι γιατί: «Εργάζομαι στην τροχαία» και αυτό ερμηνεύτηκε ως: Έχω λεφτά γιατί με δωροδοκούν.

«Ήθελα να το κρατήσω για την Πρωτοχρονιάς, αλλά η δουλειά είναι πιο σημαντική» λέει ο αστυνομικός στον συνάδελφο και ξεκινούν για περιπολία.

Advertisement