Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BOSCH και e.GO Mobile δίνουν τα χέρια

Ελλάδα 22:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BOSCH και e.GO Mobile δίνουν τα χέρια

ΝΕΑ

BOSCH και e.GO Mobile δίνουν τα χέρια

ΝΕΑ

Η εποχή της ηλεκτροκίνησης έρχεται ολοένα και πιο κοντά μας, με τις παρελκόμενες εταιρίες – όχι αποκλειστικά αυτοκινητοβιομηχανίες – να κάνουν τα σχέδια τους, προκειμένου να είναι έτοιμες την κατάλληλη ώρα.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Η Bosch, εκτός από το σύστημα μετάδοσης κίνησης 48 Volt στο μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο e.Go Life (θα το δούμε στους γερμανικούς δρόμους το καλοκαίρι), θα προσφέρει πλέον και τη συντήρηση του, με βάση ένα ολοκληρωμένο δίκτυο καταστημάτων επισκευής, υπό την ομπρέλα Bosch Car Service. Όπως δηλώνουν από την εταιρία οι υπηρεσίες δεν θα σταματήσουν εδώ, με τον πελάτη να επωφελείται τη δικτύωση της Bosch.

Από τη μια η Bosch και από την άλλη η e.GO Mobile, συνεργάζονται με σκοπό να αναπτυχθούν περαιτέρω μπροστά στην πρόκληση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Η δεύτερη μάλιστα, καταβάλλει μια μεγάλη προσπάθεια να προωθήσει τα ηλεκτρικά αυτοκίνητά της σε όλο τον κόσμο από τώρα, διατηρώντας το κόστος αγοράς τους σε λογικά επίπεδα.

Advertisement
Advertisement

Μακάρι, αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα της ηλεκτροκίνησης, ίσως ο ανταγωνισμός να ρίξει τελικά τις τιμές και σε ηλεκτρικά οχήματα, τα οποία σίγουρα έχει ανάγκη η κάθε ευρωπαϊκή μεγαλούπολη.