Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μπορεί να είναι η 2η γενιά Subaru BRZ

Ελλάδα 20:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μπορεί να είναι η 2η γενιά Subaru BRZ

ΝΕΑ

Μπορεί να είναι η 2η γενιά Subaru BRZ

ΝΕΑ

Μετά την επιβεβαίωση από τη Subaru πως θα υπάρξει εν τέλει νέα γενιά BRZ, τα ψηφιακά σκίτσα έχουν αρχίσει και πληθαίνουν.

Advertisement
Advertisement

 

Στην αρχή υπήρξε αρκετή αβεβαιότητα για το μέλλον του μοντέλου της Subaru που είχε κοινές ρίζες με το coupe της Toyota, GT 86. Τώρα που υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση πως όντως θα δούμε και δεύτερη γενιά του BRZ, οι πρώτες εικόνες από «ειδικούς» στο είδος των σκίτσων- προβλέψεων του μέλλοντος, έχουν αρχίσει και κάνουν την εμφάνισή τους. Στην προκειμένη περίπτωση που δεν έχουμε και κάποια στοιχεία αναφορικά με το νέο μοντέλο αλλά ούτε και κάποια εικόνα από δοκιμές με κάποιο πρωτότυπο από τη Subaru, οι εικασίες θα αρχίσουν να πληθαίνουν από μέρα σε μέρα.

Advertisement
Advertisement

Το συγκεκριμένο που έχει και αρκετή δόση «αλήθειας» στη σχεδίασή του, είναι από το The Sketch Monkey που ειδικεύεται στις προβλέψεις του είδους. Χρησιμοποιεί αναλογίες αλλά και κάποιες βασικές γραμμές από την πρώτη γενιά του μοντέλου και με φρεσκαρισμένη διάθεση αναφορικά με τη σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων αλλά και της διαμόρφωσης του μπροστινού μέρους, κάνοντας το συνολικό αποτέλεσμα να μοιάζει πολύ πιθανό. Για τους σχεδιαστές του συγκεκριμένου σχεδίου, έμπνευση προέκυψε και από το Subaru STI Viziv Performance Concept, ειδικά στο προαναφερθέν μπροστινό μέρος και στη διαμόρφωση των φώτων.