Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μπορεί να αναγεννηθεί η Hummer;

Ελλάδα 3:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μπορεί να αναγεννηθεί η Hummer;

ΝΕΑ

Μπορεί να αναγεννηθεί η Hummer;

ΝΕΑ

Και ενώ στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η GM αποφάσιζε να σταματήσει την παραγωγή του Hummer, η αμερικάνικη φίρμα σκέφτεται σοβαρά να επαναλανσάρει το εικονικό μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

 

Η ιστορία του Hummer τελείωσε άδοξα την προηγούμενη δεκαετία, καθώς οι προσπάθειες της μητρικής εταιρείας για να πουλήσουν το brand στην κινεζική εταιρεία Sichuan Tengzhong, απέτυχαν παταγωδώς. Και όμως, ορισμένα από τα στελέχη της General Motors δεν ξέχασαν το Hummer και την εμπορική του πορεία, κυρίως στην αγορά των Η.Π.Α. Σύμφωνα λοιπόν με το Bloomberg, οι πιθανότητες να ξαναβγεί το όνομα Hummer στην αγορά είναι αρκετές, αλλά όχι όπως το γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, αλλά ως προμηθευτής ηλεκτρικών φορτηγών και SUV.

Advertisement
Advertisement

Αλλά όλα είναι ακόμα ρευστά. Όπως δηλώνει ο Πρόεδρος της GM, Mark Reuss: «Λατρεύω το Hummer, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το τι πρόκειται να συμβεί». Μπαίνοντας στο μυαλό του, απλά δεν του βγαίνουν οι αριθμοί, καθώς η επανεκκίνηση του Hummer θα ήταν δαπανηρή, καθώς θα απαιτούσε τη δημιουργία ενός νέου δικτύου αντιπροσώπων και την κυκλοφορία αρκετών νέων οχημάτων. Βέβαια, δεν είναι μυστικό ότι η GM εργάζεται στο να λανσάρει μία ευρεία γκάμα ηλεκτρικών φορτηγών και crossovers. Από τα πρώτα αναμένεται να είναι το Chevrolet Bolt EUV, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2020. Επιπλέον, η GM ανακοίνωσε τα σχέδια της για συνολικά επτά νέα ηλεκτρικά crossovers και SUV, αλλά και pick up.