Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW X8: Η ακριβότερη BMW ετοιμάζεται

Ελλάδα 6:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW X8: Η ακριβότερη BMW ετοιμάζεται

ΝΕΑ

BMW X8: Η ακριβότερη BMW ετοιμάζεται

ΝΕΑ

Η BMW εξελίσσει ήδη το κορυφαίο SUV της γκάμας της. Η X8 βρίσκεται στο στάδιο των δοκιμών με μυστικό κωδικό όνομα και αναμένεται να γίνει (όταν κυκλοφορήσει) το ακριβότερο μοντέλο στην γκάμα της.

Advertisement
Advertisement

 

Η τακτική της BMW για μία σειρά μοντέλων σε κάθε κατηγορία συνεχίζεται, αυτή την φορά προς τα… επάνω. Επόμενο βήμα ένα μεγάλο crossover coupe για την «σειρά 8», που θα είναι η επόμενη κορυφή της BMW στα μεγάλα SUV. Το όνομά της είναι X8 και δείχνει να είναι η coupe έκδοση της BMW X7.

Advertisement
Advertisement

Η φήμη που ήθελε να υπάρχει χώρος στην γκάμα για ένα πιο ακριβό μεγάλο SUV επιβεβαιώθηκε όταν διέρρευσε η είδηση πως δοκιμάζονται ήδη πρωτότυπα της X8 σε όλο τον κόσμο. Ο κωδικός τους είναι πιθανόν «G09» όταν ο κωδικός της X7, ήταν «G07».

Η BMW δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα την πρόθεση για ένα τέτοιο μοντέλο αλλά ούτε και των πρωτοτύπων. Πάντως δεν είναι κάτι δύσκολο να γίνει αφού ως πάτωμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί η X7 και να αλλάξει η οροφή με coupe εμφάνιση (όπως φαίνεται στην φωτογραφία που δημιουργήθηκε από το studio X-Tomi Design) και στο εσωτερικό να έχει δύο σειρές καθισμάτων και τετραθέσια διάταξη. Ελπίζουμε να έχει sport «μάσκα» και όχι την εντυπωσιακή αλλά ιδιαίτερη της X7.

Υπάρχει χώρος για ένα μεγάλο ακριβό coupe SUV; Η BMW, αν κρίνουμε από την επιτυχία της X6, μάλλον λέει ναι και εμείς έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για να δούμε τα πρωτότυπα δοκιμών.