Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW X7: Πρώτη επίσημη teaser εικόνα

Ελλάδα 14:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW X7: Πρώτη επίσημη teaser εικόνα

ΝΕΑ

BMW X7: Πρώτη επίσημη teaser εικόνα

ΝΕΑ

Την πρώτη επίσημη εικόνα της ερχόμενης BMW X7 έδωσε στην δημοσιότητα η βαυαρική εταιρία με την επίσημη παρουσίαση του νέου πολυτελούς SΑV να αναμένεται στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Los Angeles το Νοέμβριο. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Οι Βαυαροί παρουσίασαν την πρώτη επίσημη εικόνα του νέου μοντέλου τους εντός του χρονοδιαγράμματος για το οποίο έκαναν λόγο οι φήμες, αν και προς το παρόν, το μόνο που έχουμε στα χέρια μας είναι η συγκεκριμένη απεικόνιση.

Το μεγάλο υπερπολυτελές SAV των Βαυαρών έκανε την εμφάνισή του ως πρωτότυπο πριν από έναν περίπου χρόνο εντυπωσιάζοντας με τις διαστάσεις, τα επίπεδα πολυτέλειας αλλά και την ευρυχωρία του καθώς μπορεί να μεταφέρει με άνεση 6 επιβάτες ή επτά όπως φημολογείται για την έκδοση παραγωγής.

Από τότε και μέχρι σήμερα οι άνθρωποι της BMW διεξήγαγαν εκτεταμένες δοκιμές στο δρόμο από τις οποίες προέκυψαν και πολλές κατασκοπικές φωτογραφίες. Αυτές είναι σύμφωνες με την ψηφιακή απεικόνιση που βλέπουμε με την χαρακτηριστική γρίλια της γερμανικής εταιρίας να κυριαρχεί στο εμπρός μέρος ερχόμενη σε αντίθεση με τα μικρά σε μέγεθος φωτιστικά σώματα.

Advertisement
Advertisement

bmw-concept-x7-iperformance-640

Μετά και από αυτή την ενέργεια από την BMW περισσότερες επίσημες λεπτομέρειες για τη νέα X7 θα κάνουν λογικά την εμφάνισή τους τις επόμενες ημέρες μέχρι και την επίσημη παρουσίαση που, όπως όλα δείχνουν, θα λάβει μέρος στην έκθεση αυτοκινήτου στο Los Angeles των Η.Π.Α.