Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW X5 σε συλλεκτικές εκδόσεις

Ελλάδα 8:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW X5 σε συλλεκτικές εκδόσεις

ΝΕΑ

BMW X5 σε συλλεκτικές εκδόσεις

ΝΕΑ

Με μία συλλεκτική έκδοση αποκλειστικά για την εγχώρια αγορά αποχαιρετά η BMW την προηγούμενη γενιά της X5 στην Ιαπωνία, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε δύο χρώματα και πολύ περιορισμένο αριθμό αντιτύπων. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Ειδικότερα η συλλεκτική έκδοσης της τρίτης γενιάς του δημοφιλούς γερμανικού SUV χρησιμοποιεί ως βάση την xDrive35d M Sport και συνολικά θα διατεθεί σε 190 αντίτυπα. Από αυτά τα 110 θα είναι βαμμένα σε μαύρο χρώμα (Black Sapphire) και τα υπόλοιπα 80 σε λευκό (Alpine White).

Η διαφορά μεταξύ των δύο BMW εντοπίζεται μόνο στο χρώμα αφού κατά τα άλλα τα επίπεδα εξοπλισμού, άνεσης, ασφάλειας αλλά και διακόσμου, είναι πανομοιότυπα, με τις συλλεκτικές Χ5 να φέρουν και ζάντες 20 ιντσών της σειράς Μ.

bmw-x5-limited-edition-Japan-640

Advertisement
Advertisement

Εσωτερικά τα τελευταία αντίτυπα της προηγούμενης πλέον γενιάς είναι ντυμένα με μαύρο δέρμα και φέρουν φυσικά και την ανάλογη αριθμημένη πλακέτα που υποδηλώνει την περιορισμένη παραγωγή τους.

bmw-x5-limited-edition-Japan-640-2

Να θυμίσουμε πως η xDrive35d κινείται από τον τρίλιτρο diesel εξακύλινδρο κινητήρα των Βαυαρών, ο οποίος αποδίδει 259 ίππους και πάνω από 55 κιλά ροπή, αρκετά για μαι τελική της τάξης των 230 χλμ./ώρα και 0-100 σε 6,5 δεύτερα.