Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW X5: Εξαρτήματα Performance M για τη νέα γενιά

Ελλάδα 20:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW X5: Εξαρτήματα Performance M για τη νέα γενιά

ΝΕΑ

BMW X5: Εξαρτήματα Performance M για τη νέα γενιά

ΝΕΑ

Για εσάς, που θέλετε η ολοκαίνουργια BMW X5 σας να φαίνεται διαφορετική από αυτή του γείτονά σας, οι Βαυαροί σας προσφέρουν μια σειρά από εξαρτήματα M Performance.

Advertisement
Advertisement

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΞ (gskevo@mail.com)

Ο κατάλογος περιλαμβάνει πιο σπορ εξωτερικά και εσωτερικά στοιχεία, καθώς και μηχανικά εξαρτήματα επιδόσεων. Για να βελτιώσει την εμφάνιση του X5 του 2019, η BMW προσφέρει πολλά αξεσουάρ από ανθρακονήματα με γυαλιστερό φινίρισμα. Στο μπροστινό μέρος, η αεροτομή M Performance, συνδέεται με τον προφυλακτήρα και μαζί με την  μπροστινή εισαγωγή αέρα ενισχύουν την δυναμική εμφάνιση.

Advertisement
Advertisement

Στην πλάγια όψη κυριαρχούν οι ζάντες αλουμινίου Star Spoke 748 M 20 ιντσών σε ματ μαύρο χρώμα (ή Jet Black αν θέλετε). Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους είναι πως «φορούν» ελαστικά παντός εδάφους, κάτι που δεν θα περίμενε κανείς να δει σε μια BMW X5 Μ. Πάντως, μπορείτε να έχετε και ελαστικά επιδόσεων, σε τροχούς έως και 22 ιντσών.

Πίσω από τους τροχούς, θα δείτε το τεράστιο σύστημα πέδησης 19 ιντσών BMW Performance με αεριζόμενα ή διάτρητα δισκόφρενα και κόκκινες δαγκάνες.

2019bmwMPer1

Advertisement

Μπορείτε επίσης να δείτε τα καπάκια από τους καθρέφτες  από ανθρακονήματα και τα πλαστικά διακοσμητικά φύλλα «M Performance» σε ματ μαύρο χρώμα. Το τελευταίο στοιχείο είναι ένα οπτικό τέχνασμα που βοηθά να γίνει η σιλουέτα της «X5» λεπτότερη. Για όσους θέλουν κάτι περισσότερο διακριτικό, μπορούν να επιλέξουν τα φύλλα σε χρώμα Frozen Black.

Προχωρώντας προς το πίσω τμήμα, τα εξαρτήματα M Performance περιλαμβάνουν ένα διαχύτη από ίνες άνθρακα, καθώς και μία πτέρυγα κατασκευασμένη από το ίδιο ελαφρύ υλικό.

Advertisement

2019bmwMPer2

Το σπορ θέμα συνεχίζεται στο εσωτερικό με το τιμόνι M Performance και το κέντρο του σημειωμένο και διακοσμημένο με ίνες άνθρακα ή δέρμα alcantara. Τα πεντάλ έχουν καλύμματα από ανοξείδωτο ατσάλι και με τα πατάκια M Performance ολοκληρώνονται οι αναβαθμίσεις στο εσωτερικό.

Τέλος, η BMW προσφέρει επίσης το M Performance Drive Analyser μέσω εφαρμογής σε smartphone. Το σύστημα δίνει στον οδηγό όλα τα κύρια δεδομένα δυναμικής οδήγησης, προσφέροντας επιλογές καταγραφής και ανάλυσης τους.Με άλλα λόγια, μπορείτε να έχετε ένα σύστημα τηλεμετρίας σε ένα SUV.

Advertisement

Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει επίσης την εγγραφή διαδρομών / ταξιδιού σε βιντεοκάμερα smartphone, την καταγραφή δεδομένων και την παρακολούθηση δρομολογίων με βάση την χρήση του GPS.

Τα εξαρτήματα M Performance για τη νέα BMW X5 θα είναι διαθέσιμα από τον Μάρτιο του 2019.

2019bmwMPer3