Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW: Τι θα απογίνει αυτό το κόνσεπτ;

Ελλάδα 12:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW: Τι θα απογίνει αυτό το κόνσεπτ;

ΝΕΑ

BMW: Τι θα απογίνει αυτό το κόνσεπτ;

ΝΕΑ

Η BMW φέρεται να έκανε πίσω όσον αφορά την παραγωγή του κόνσεπτ Touring Coupe, ενός επιβλητικού κουπέ με στοιχεία της Z4.

Advertisement
Advertisement

Όταν η BMW παρουσίασε το κόνσεπτ Touring Coupe, η υποδοχή ήταν πολύ θερμή τόσο από το ευρύ κοινό, όσο και από τον ειδικό Τύπο. Αρκετοί μάλιστα παρακαλούσαν να δούμε το κόνσεπτ να μετατρέπεται σε μοντέλο παραγωγής.

Αυτό δε θα γίνει τελικά, καθώς η BMW αποφάσισε αυτό το πρακτικό κουπέ να μην πάρει «σάρκα και οστά». Η βαυαρική αυτοκινητοβιομηχανία σκεφτόταν να το κατασκευάσει, αρχίζοντας με μία μικρή γραμμή παραγωγής, αλλά ακόμα και αυτή η σκέψη απορρίφθηκε.

Από τότε, δεν υπήρξε κανένα νεότερο και ό,τι γράφεται τώρα, έρχεται από πηγές του εξωτερικού οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί για την εγκυρότητά τους. Σύμφωνα με όσα γράφονται λοιπόν, τα «κεφάλια» της BMW εγκατέλειψαν το πλάνο της Touring Coupe, για να επενδύσουν τα χρήματα σε ένα μικρότερο και πιο κομψό μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία έδωσε σχετικά πρόσφατα το «ΟΚ» για την έναρξη παραγωγής της 3.0 CSL. Φαίνεται γενικά, πως η BMW νιώθει πιο άνετα με την παραγωγή μοντέλων M, παρά άλλων που δεν υπάρχει η συμμετοχή του εξειδικευμένου τμήματος επιδόσεων.

Σε κάθε περίπτωση, η Touring Coupe θα μείνει για πάντα στα «χαρτιά», ως κάτι που δεν υλοποιήθηκε ποτέ από τους Βαυαρούς.