Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW Σειρά 3: Πεντάστερη στις δοκιμές του Euro NCAP

Ελλάδα 19:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW Σειρά 3: Πεντάστερη στις δοκιμές του Euro NCAP

ΝΕΑ

BMW Σειρά 3: Πεντάστερη στις δοκιμές του Euro NCAP

ΝΕΑ

Στην 7η γενιά της η ανανεωμένη BMW Σειρά 3 πέρασε με επιτυχία τις δοκιμές πρόσκρουσης του ευρωπαϊκού οργανισμού Euro NCAP και χάρισε στους Βαυαρούς άλλη μια αξιολόγηση πέντε αστέρων.

Advertisement
Advertisement

 

Μάλιστα η ανανεωμένη BMW Σειρά 3 όχι μόνο πέρασε με επιτυχία τις δοκιμές του οργανισμού αλλά κατάφερε να αποσπάσει την υψηλότερη βαθμολογία στα αυτοκίνητα μεσαίου μεγέθους από τότε που ο Euro NCAP υιοθέτησε το νέο φορμά δοκιμών αναφορικά με την προστασία που προσφέρει στους ενήλικες.

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα στις δοκιμές του NCAP η ανανεωμένη BMW Σειρά 3 απέσπασε ποσοστό 97% για την προστασία των ενηλίκων, 87% για την προστασία των παιδιών και 87% για την προσφερόμενη προστασία στους ευαίσθητους χρήστες των δρόμων, όπως είναι για παράδειγμα οι πεζοί. Παράλληλα το ποσοστό για τα συστήματα υποβοήθησης του μοντέλου ανήλθε στο 76%.

Ο Γενικός Γραμματέας του NCAP δήλωσε για το γεγονός: “Είναι καλό να βλέπεις τους premium κατασκευαστές, από τη Γερμανία αλλά και από αλλού, να διατηρούν τα ιδιαίτερα υψηλά στάνταρ που έχουν θέσει για τους ίδιους και να συνεχίζουν να πετυχαίνουν αξιολογήσεις πέντε αστέρων. Είμαι σίγουρος ότι οι πελάτες της BMW μπορούν να έχουν την αυτοπεποίθηση πως η εταιρία θα συνεχίσει να προσπαθεί για τα υψηλότερα δυνατά επίπεδα στην ασφάλεια, παρόλο που τα πρωτόκολλα μας γίνονται διαρκώς σκληρότερα.”