Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW Σειρά 1 sedan για την Κίνα

Ελλάδα 1:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW Σειρά 1 sedan για την Κίνα

ΝΕΑ

BMW Σειρά 1 sedan για την Κίνα

ΝΕΑ

Η BMW σειράς 1 sedan είναι έτοιμη για την αγορά της Κίνας, βασισμένη στη 2 Active Tourer αλλά και το ΜΙΝΙ. Κοινή πλατφόρμα και κίνηση στους εμπρός τροχούς. Κάτι που βέβαια δεν φαίνεται να μετράει καθόλου αρνητικά για το κοινό στο οποίο απευθύνεται.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Ο αντιπρόεδρος πωλήσεων και μάρκετινγκ της BMW Jochen Goller, δήλωσε χαρακτηριστικά για την κίνηση των Βαυαρών: «Πιστεύουμε πολύ στο συγκεκριμένο μοντέλο. Έρχεται τη σωστή στιγμή, στο σωστό μέρος, για τους κατάλληλους ανθρώπους».

Τα μικρά premium μοντέλα έχουν ζήτηση τελευταία, ενώ οι νέοι στην Κίνα είναι οι κύριοι αγοραστές αυτών των αυτοκινήτων. Το μεταξόνιό της BMW 1 sedan είναι 2,67 m, με τον εξοπλισμό να περιλαμβάνει το σύστημα infotainment με οθόνη 8,8’’, το heads-up display και τα φώτα LED, αλλά και μια γυάλινη, πανοραμική ηλιοροφή.

Advertisement
Advertisement

Οι βενζινοκινητήρες ξεκινούν από τα 1,5 lt (3κύλινδρος, 136 ίπποι) και φτάνουν στα 2,0 lt, (4κύλινδρος, 231 ίπποι), ενώ θα συνδυάζονται εκτός από το χειροκίνητο κιβώτιο και με το αυτόματο Steptronic των έξι και οκτώ σχέσεων.

BMW-1series-sedan-china-tsiro-640