Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Το 2015 το BMW i5

Ελλάδα 3:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη: Το 2015 το BMW i5

ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Το 2015 το BMW i5

ΝΕΑ

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου η BMW σκοπεύει να επεκτείνει τη ηλεκτρική γκάμα «i». Είναι κάτι που το NewsAuto.gr έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό… (Διαβάστε σχετικά ΕΔΩ)

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Εύλογη εξέλιξη μετά την επιτυχία που έχει σημειώσει ήδη το BMW i3 που έχει πάνω από δέκα χιλιάδες παραγγελίες αλλά είναι ένα μικρό όχημα πόλης αλλά και τις πωλήσεις του σπορ i8 που φυσικά απευθύνεται σε διαφορετικό κοινό, με διαφορετικές ανάγκες.

Όπως καταλαβαίνετε, ανάμεσα στα δύο οχήματα υπάρχει ένα μεγάλο κενό κι εκεί σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό Autocar, οι Βαυαροί θέλουν να τοποθετήσουν το i5! Αυτό αναμένεται να βασίζεται σε διευρυμένη έκδοση της πλατφόρμας του i3, προσφέροντας περισσότερο χώρο για τους πίσω επιβάτες αλλά και μεγαλύτερο χώρο αποσκευών. Έτσι ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και μίας οικογένειας ή τελοσπάντων κάποιου που δεν αναζητά ένα όχημα αποκλειστικά για κίνηση μέσα στη πόλη όπως το BMW i3.

Advertisement
Advertisement

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως για παν ενδεχόμενο, η γερμανική μάρκα έχει ήδη «καπαρώσει» τα ονόματα i1, i2, i4, i5, i6 και i7 ώστε να έχει τη δυνατότητα να διευρύνει κατά βούληση κι αναλόγως των μελλοντικών αναγκών, τη νεοσυσταθείσα γκάμα «i».

To i3 έχει ήδη ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην Ελλάδα. Μπορείτε να διαβάσετε (και να ακούσετε) περισσότερα σχετικά, εδώ. Μπορείτε επίσης να το δείτε και εν δράσει σε πίστα, πατώντας εδώ.

Όσο για το i8, μπορείτε εδώ να δείτε ένα ενδιαφέρον video για τα προηγμένα φωτιστικά σώματα laser-lights.

Advertisement