Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW: Νέα έκδοση της Σειρά 5, έτοιμη για “Επικίνδυνες Αποστολές”

Ελλάδα 18:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

BMW: Νέα έκδοση της Σειρά 5, έτοιμη για “Επικίνδυνες Αποστολές”

ΝΕΑ

BMW: Νέα έκδοση της Σειρά 5, έτοιμη για “Επικίνδυνες Αποστολές”

ΝΕΑ

Μια νέα ειδική έκδοση για τη Σειρά 5 δημιούργησε η γερμανική εταιρία ενόψει και της νέας κινηματογραφικής ταινίας της σειράς “Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση” (Mission Impossible: Fallout). Έκδοση και για την κορυφαία M5. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η BMW έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα και έκτη κατά σειρά ταινία των “Ειδικών Αποστολών” όσον αφορά τα οχήματα (αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες) που χρησιμοποιούνται στις εντυπωσιακές σκηνές δράσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που δημιούργησε τις ομώνυμες ειδικές εκδόσεις για τη Σειρά 5 αλλά και για την ναυαρχίδα M5.

Στις στάνταρ 5άρες η έκδοση ξεχωρίζει για το μαύρο μεταλλικό χρώμα της (Sapphire Black) το οποίο κάνει την εμφάνιση του και στην γρίλια του μοντέλου. Οι ζάντες με τα διπλά μπράτσα είναι επίσης βαμμένες σε μαύρο χρώμα, ενώ στο εσωτερικό βλέπουμε επενδύσεις σε “Piano black” αλλά και πλακέτες στις πόρτες που υποδηλώνουν τις χολιγουντιανές ρίζες αυτής τις έκδοσης με την επιγραφή “Mission: Impossible”. Η έκδοση ολοκληρώνεται από το hi-fi σύστημα ψυχαγωγίας της Harman Kardon με τα 16 συνολικά ηχεία. Στην 530i μάλιστα η BMW προσθέτει δερμάτινες επενδύσεις αλλά και θερμαινόμενα καθίσματα.

bmw_m5_mission-impossible-640

Advertisement
Advertisement

Η κορυφαία M5 ακολουθεί στο ίδιο μονοπάτι έχει ωστόσο τις δικές της αλλαγές που την κάνουν να ξεχωρίζει. Το χρώμα για το αμάξωμα είναι σε αυτή την περίπτωση το γκρι (Singapore Gray) με το μαύρο να κάνει την εμφάνισή του στη γρίλια αλλά και στους καθρέπτες. Παράλληλα οι Βαυαροί έχουν τοποθετήσει την σπορ εξάτμιση “M Sports ” αλλά και ζάντες επίσης από προαιρετικό εξοπλισμό της M5. Στο εσωτερικό αλλαγές σε σχέση με την ειδική έκδοση της στάνταρ 5άρας δεν υπάρχουν.

bmw_m5_mission-impossible-640-2

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραγγείλουν την Σειρά 5 σαν σεντάν ή σαν station wagon. To μόνο κακό είναι πως αυτή η έκδοση αφορά μόνο την αγορά της Ιαπωνίας. Ίσως αν η ζήτηση είναι μεγάλη την δούμε και στην Γηραιά Ήπειρο.