Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

BMW iX1 σε προχωρημένες δοκιμές

Ελλάδα 17:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

BMW iX1 σε προχωρημένες δοκιμές

Mobility

BMW iX1 σε προχωρημένες δοκιμές

Mobility

Το νέο crossover της BMW, η ηλεκτρική εκδοχή της Χ1 με το «i» μπροστά στο όνομα του μοντέλου, βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο δοκιμών για να είναι έτοιμη για επίσημο λανσάρισμα στις αρχές του 2022.

Advertisement
Advertisement

Η ηλεκτρική στρατηγική της BMW αρχίζει να διαμορφώνεται και το η iX1 αναμένεται πως θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτή.

Οι «κατασκοπικές» φωτογραφίες που έχουμε εδώ, δείχνουν το πρωτότυπο BMW iX1 του μοντέλου που θα αποτελέσει μια σημαντική προσθήκη στη φαρέτρα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων της εταιρείας. Όπως «προδίδει» το όνομα, η iX1 θα είναι μια ηλεκτρική παραλλαγή της X1, που μέχρι τώρα την έχουμε δει μέχρι και σε plug-in υβριδική έκδοση και μάλιστα μας έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις. Τώρα λοιπόν έρχεται η σειρά της αμιγώς ηλεκτρικής έκδοσης, η οποία θα είναι μια πιο συμπαγής έκδοση της πρόσφατα αποκαλυφθείσας BMW iX3.

Advertisement
Advertisement

Όπως και στο μεγαλύτερο μοντέλο, έτσι και στην περίπτωση της iX1 θα πρέπει να περιμένουμε κάποιους συμβιβασμούς σε ότι έχει να κάνει με τη χωροταξία της καμπίνας, σε σχέση με την X1. Από εκεί και πέρα, η μπλε σήμανση για να ξεχωρίζουν τα ηλεκτρικά μοντέλα με τα ανάλογα λογότυπα, θα είναι το βασικό στοιχείο και πάλι για να εκφραστεί η διαφορετικότητα της ηλεκτρικής έκδοσης. Οι δοκιμές της BMW συνεχίζονται με αρκετά δυναμικό ρυθμό, προκειμένου το αυτοκίνητο να είναι έτοιμο του χρόνου για τις τελευταίες επεμβάσεις και να προχωρήσει σε επίσημο λανσάρισμα στις αρχές του 2022.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Πόσο κοστίζει η ηλεκτρική BMW iX3 στην Ελλάδα; 

Aποκάλυψη για την BMW iX3 με αυτονομία 460 χιλιόμετρα

Advertisement

Οδηγούμε τη BMW M8 Coupe Competition

 

 

Advertisement