Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW: Ανανέωση μοντέλων και εκδόσεων

Ελλάδα 20:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

BMW: Ανανέωση μοντέλων και εκδόσεων

ΝΕΑ

BMW: Ανανέωση μοντέλων και εκδόσεων

ΝΕΑ

Σύμφωνα με τα πλάνα της BMW,  μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες, αναμένεται να παρουσιαστούν αρκετά ανανεωμένα μοντέλα, με νέους κινητήρες και αναβαθμισμένα επίπεδα εξοπλισμού.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Ξεκινώντας με τους κινητήρες, η γερμανική φίρμα πρόκειται να τοποθετήσει από τον Ιούλιο 2018 σε όλα τα βενζινοκίνητα και plug-in hybrid μοντέλα της, ένα νέο φίλτρο μικροσωματιδίων, με σκοπό να ενσωματωθεί στις νόρμες Euro6d-TEMP. Μιλώντας για κινητήρες, η BMW X3 M40d θα λανσαριστεί σύντομα με έναν τρίλιτρο πετρελαιοκινητήρα απόδοσης 326 ίππων και 69,3 kgm ροπής, που θα δίνει βελτιωμένες επιδόσεις (0-100 km/h σε 4,9 δευτερόλεπτα).

P90306436_highRes_the-bmw-m5-with-the-chariatis-530

Λίγο αργότερα, και πιο συγκεκριμένα τον Αύγουστο, η εταιρεία θα παρουσιάσει την X4 xDrive 30d, με τον πετρελαιοκινητήρα των 3,0 λίτρων και 265 ίππων, που θα συνδυάζεται με σύστημα τετρακίνησης και αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων, το οποίο θα αποτελέσει στοιχείο βασικού εξοπλισμού σε μοντέλα της Σειράς 1, όπως οι 120i και M140i, των Σειρών 3 και 4, αλλά και της 520d.

Advertisement

P90306437_highRes_bmw-i8-roadster-with-chariatis-640

Πρεμιέρα θα κάνει και μία νέα έκδοση της Σειράς 1, με τον κωδικό Metropolitan Edition, έχοντας κύριο χαρακτηριστικό το πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σύστημα πλοήγησης, πίσω κάμερα οπισθοπορείας και ενεργό cruise control. Αναβαθμίσεις θα δεχτούν τόσο η Σειρά 5 και M5, που θα αφορούν νέα εξωτερικούς χρωματισμούς, όσο και οι Σειρές 6 και 7 με μικρές διαφοροποιήσεις στο εσωτερικό. Τέλος, το νέο μέλος στη γκάμα, i8 Roadster θα προσφέρεται με ένα νέο αεροδυναμικό πακέτο που θα περιλαμβάνει εμπρός σπλίτερ και πίσω σπόιλερ.

Advertisement