Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μπλοκ κινητήρα Jaguar «μόνο» με €16.100

Ελλάδα 4:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μπλοκ κινητήρα Jaguar «μόνο» με €16.100

ΝΕΑ

Μπλοκ κινητήρα Jaguar «μόνο» με €16.100

ΝΕΑ

Αν θέλετε στο πλαίσιο της ανακατασκευής της κλασικής σας Jaguar να πάρετε το καλύτερο μπλοκ κινητήρα 3,8 λίτρων που υπάρχει, θα πρέπει να εκταμιεύσετε ένα σοβαρό ποσό αλλά θα έχετε τη σφραγίδα της εταιρείας, με την περιποίηση του τμήματος Jaguar Classic.

Advertisement
Advertisement

Ούτως ή άλλως, μιλάμε για αυτοκίνητα που ακόμα και η απλή συντήρησή τους είναι ακριβή- πόσο μάλλον η ανακατασκευή τους. Σε αυτό το πλαίσιο, η Jaguar Classic, το επίσημο τμήμα της εταιρείας που ασχολείται με τις παλιές δόξες, προσφέρει κατά καιρούς πολύ σημαντικά κομμάτια για την ιδανική ανακατασκευή κάποιου ιστορικού μοντέλου. Στην προκειμένη περίπτωση, το μπλοκ του κινητήρα που έχουμε εδώ, με ταμπελάκι τιμής που γράφει €16.100, ταιριάζει σε μια σειρά από μοντέλα των δεκαετιών του ’50 και του ’60.

Advertisement
Advertisement

Πιο συγκεκριμένα, το μπλοκ για τον κινητήρα των 3,8 λίτρων μπορεί να συμπληρώσει ιδανικά μια ανακατασκευή κάποιου εκ των XK150, XK150 S, MkIX, Mk2, MkX, E-Type Series 1 και S-Type. Δεν είχαμε καμία αμφιβολία αλλά αξίζει να αναφέρουμε πως όπως λέει και το Jaguar Classic, το μπλοκ αυτό ανακατασκευάστηκε σύμφωνα με τις ακριβείς αρχικές προδιαγραφές. Όσοι ενδιαφέρονται για το μπλοκ κινητήρα θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Jaguar Classic ή να το παραγγείλουν online από το επίσημο site του τμήματος που ασχολείται με τα ιστορικά μοντέλα της εταιρείας.