Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Black σκέψεις από τη Mercedes

Ελλάδα 11:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Black σκέψεις από τη Mercedes

ΝΕΑ

Black σκέψεις από τη Mercedes

ΝΕΑ

Η Mercedes AMG C 63 όπως όλα δείχνουν δεν αρκείται στον ήδη «κακό» χαρακτήρα της, αλλά σύντομα θα πλαισιωθεί από την έκδοση Black Series.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Όποιος έχει τα πολλά, συνήθως θέλει ακόμη περισσότερα, είναι νόμος αυτό. Υπό αυτό πρίσμα η Mercedes C 63 Black έχει θέση στον αυτοκινητικό χάρτη των «γαλαζοαίματων». Εννοείται πως όλα γίνονται για την ισχύ. Ποτέ δεν είναι αρκετή. Δεν υπόκειται στα κριτήρια του «χρειάζομαι», όσο του «θέλω».

Έχουμε και λέμε λοιπόν, το 4λιτρο twin-turbo V8 διαμάντι που θα τοποθετηθεί κάτω από το θηριώδες καπό προέρχεται από την Mercedes C 63 S των 510 ίππων. Η C 63 Black δεν αρέσκεται σε τίποτα λιγότερο από μια 600άρα ίππους, με σκοπό τι άλλο, από το να κοιτά τον ανταγωνισμό, εγχώριο ή μη, από εποπτική θέση.

Advertisement
Advertisement

Δεν χωρά αμφιβολία πως το «ψαρωτικό» γερμανικό κουπέ θα κάνει «μπαμ» από χιλιόμετρα, με τα αεροδυναμικά κιτ, τις εισαγωγές αέρα, τους τεράστιους τροχούς, την πίσω αεροτομή που κρατά την ουρά κολλημένη στο έδαφος, αλλά και την ογκώδη απόληξη, με ήχο από κινηματογραφικό σενάριο τρόμου…