Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Black Friday και στα γυρισμένα χιλιόμετρα

Ελλάδα 4:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Black Friday και στα γυρισμένα χιλιόμετρα

ΝΕΑ

Black Friday και στα γυρισμένα χιλιόμετρα

ΝΕΑ

Το απόλυτο τρολάρισμα στην κατάσταση που συνεχίζεται να επικρατεί στην Ελληνική αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων με χιλιάδες θύματα να έχουν χάσει τα χρήματά τους…

Advertisement
Advertisement

Με αφορμή την… Μαύρη Παρασκευή και την ανεξέλεγκτη κατάσταση με τα γυρισμένα χιλιόμετρα, που επικρατεί ακόμα στην αγορά μεταχειρισμένων κάποιοι το διασκεδάζουν.

Παράλληλα, με έναν έξυπνο τρόπο, μας υπενθυμίζουν το πόσο προσεκτικοί πρέπει να είμαστε στην επιλογή εμπόρου στην αγορά αυτοκινήτου και κυρίως μεταχειρισμένου.

Έτσι η εκπτωτική Black Friday εφαρμόζεται και στα χιλιόμετρα, εκτός από το «κατά παραγγελία χιλιόμετρα» για το πρώτο ιδού η εικόνα. Για το δεύτερο (κατά παραγγελία χιλιόμετρα) είναι ο γνωστός διάλογος πελάτη εμπόρου: «θέλω ένα Yaris με 45.000 χλμ» με τον επιτήδειο να απαντά, «έγινε αύριο θα στο έχω»

Advertisement
Advertisement

 

Μεταξύ άλλων τι να προσέξω στην αγορά ενός μεταχειρισμένου:

Advertisement

Ο μετρητής χιλιομέτρων λέει την αλήθεια;
Σε καμία περίπτωση μην προχωρήσετε στην αγορά ενός αυτοκινήτου χωρίς βεβαιώσεις, επίσημα έγγραφα και βιβλίο service. Σε περίπτωση που εντοπίσεις μη αυθεντικές σφραγίδες ΚΤΕΟ και συνεργείων ή μη εργοστασιακό βιβλίο service, μην προχωρήσεις. Ζήτα ιστορικό του αυτοκινήτου…

Είναι το αυτοκίνητο τρακαρισμένο; 
Ασφαλώς, δεν αρκεί να ρωτήσεις τον έμπορο/ πωλητή. Πρέπει να το επιβεβαιώσεις και με τον δικό σου μηχανικό και φανοποιό, καθώς απαιτείται μεγάλη τεχνογνωσία και εμπειρία. Φυσικά, επ’ ουδενί μην αγοράσεις αυτοκίνητο από πωλητή που δεν σου επιτρέπει να ελέγξεις το όχημα με δικά σου άτομα.

Advertisement

Γιατί το αυτοκίνητο πωλείται σε τόσο χαμηλή τιμή;
Αν η τιμή του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου είναι πολύ χαμηλότερη συγκριτικά με άλλες αντίστοιχες αγγελίες, τότε να είσαι πονηρεμένος. Η διαφορά ανάμεσα στις αγγελίες σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι μικρή, εκτός αν μιλάμε για αγαθοεργίες!

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Video: Ακόμα ένα ΣΟΚ με αυτοκίνητο με γυρισμένα χιλιόμετρα στην Ελλάδα
Podcast: Η απάτη με τα γυρισμένα χιλιόμετρα στα μεταχειρισμένα
Πάρτι με γυρισμένα χιλιόμετρα

Advertisement