Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Το 2013 της Bentley

Ελλάδα 2:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Το 2013 της Bentley

ΝΕΑ

Video: Το 2013 της Bentley

ΝΕΑ

Μία χρονιά μέσα σε 83 δευτερόλεπτα χώρεσε στο βίντεο που σας παραθέτουμε η Bentley Motors.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Τη δική της ανασκόπηση της χρονιάς που μας άφησε, δημιούργησε η μάρκα πολυτελών οχημάτων. Άλλωστε το 2013 ήταν μία σημαντική για εκείνη χρονιά αφού όπως αναφέρει και το σχετικό σλόγκαν στο κλείσιμο του βίντεο «κάλυψε πολύ χαμένο έδαφος».

Πως; Επιστρέφοντας στις πίστες με την αγωνιστική Bentley Continental GT3 που πρόσφατα συμμετείχε στον πρώτο της αγώνα αντοχής. Λανσάροντας την εντυπωσιακή Continental GT V8 S των 507 PS, δημιουργώντας νέους «φίλους» μέσω της σειράς «Mulsanne Visionaries» όπως ο δημοφιλής ηθοποιός Jackie Chan… αλλά και με την έναρξη νέων συνεργασιών όπως αυτές με τη Pankhurst Barbers και το βρετανικό GQ.

Advertisement
Advertisement

Όλα αυτά, μαζί με πλάνα δράσης από το δρόμο και τη πίστα αλλά και στιγμές από εκθέσεις αυτοκινήτου στις οποίες η Bentley έλαβε μέρος, πατώντας play.

Έχουμε όμως αρκετά ακόμα ενδιαφέροντα video που αφορούν στη Bentley για εσάς. Όπως το promo clip του ετήσιου «Power on Ice» που η μάρκα πολυτελών αυτοκινήτων πραγματοποιεί στη παγωμένη Σκανδιναβία, το πώς έγινε η επίσημη φωτογράφιση της Continental αλλά και το πώς ετοιμάστηκε η αγωνιστικής της έκδοση, η GT3.