Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Bentley Power on Ice 2014

Ελλάδα 9:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Bentley Power on Ice 2014

ΝΕΑ

Video: Bentley Power on Ice 2014

ΝΕΑ

Ένα εντυπωσιακό promo clip για την χειμερινή «σχολή» οδήγησης στο χιόνι και τον πάγο δημιούργησε η Bentley.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Δεν είναι η μόνη εταιρεία που εκμεταλλεύεται τις ακραίες καιρικές συνθήκες του Αρκτικού Κύκλου για να επιδείξει τις δυνατότητες των μοντέλων της και να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε κατόχους ή μη πολυτελών μοντέλων της μάρκας.

Πριν μερικά 24ωρα σας παρουσιάσαμε τα αντίστοιχα «Driving Experience» της Porsche στη Φινλανδία – στην ίδια χώρα διεξάγεται και το «Power On Ice» της Bentley. Η απίστευτες εμπειρίες πίσω από το τιμόνι μοντέλων της Bentley που χορεύουν σε χιονισμένες διαδρομές και παγωμένες λίμνες, είναι γύρω από τη πόλη του Κουουσάμο.

Advertisement
Advertisement

Το τετραήμερο αυτό πρόγραμμα έχει και έναν ξεχωριστό εκπαιδευτή: τον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή στα ράλι, Juha Kankunnen! Ο θρυλικός Φινλανδός έχει εδώ και χρόνια δεσμούς με τη Bentley, άλλωστε με αυτόν πίσω από το τιμόνι έσπασε το ρεκόρ ταχύτητας σε πάγο, με μία Continental Supersports Convertible. Πριν από δύο χρόνια, στα παγωμένα νερά της βαλτικής, στους -30 βαθμούς Κελσίου και με το ταχύμετρο να πιάνει 330.7 km/h!

Αυτός λοιπόν ο κύριος, παραδίδει μαθήματα. Χρήματα να έχεις….

Μπορείτε ακόμα να δείτε την αγωνιστική Bentley Continental GT3 που φτιάχτηκε για μάχες στην πίστα αλλά και τη Continental GT V8 S που είναι ότι πιο σπορ προσφέρει η μάρκα για το δρόμο.