Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τέλος παραγωγής για την Bentley Mulsanne

Ελλάδα 7:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τέλος παραγωγής για την Bentley Mulsanne

ΝΕΑ

Τέλος παραγωγής για την Bentley Mulsanne

ΝΕΑ

Η Bentley σταμάτησε την παραγωγή του μεγάλου της μοντέλου, με μια τελευταία έκδοση που θα αποτίσει φόρο τιμής στην ιστορία της Mulsanne.

Advertisement
Advertisement

Η Bentley τερματίζει και επίσημα την παραγωγή της πολυτελούς Mulsanne, μετά από μια προσωρινή παράταση λόγω της πανδημίας του COVID-19. Για να τιμήσει την περίσταση, η βρετανική μάρκα θα συναρμολογήσει 30 αυτοκίνητα που θα αποτελέσουν τα τελευταία κομμάτια της παραγωγής με μοναδικές αναβαθμίσεις που έχουν να κάνουν με τυην αισθητική αλλά και κάποιες λεπτομέρειες που αναφέρονται στην ξεχωριστή ιστορία του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Η Mulsanne είναι το μοντέλο- σημαιοφόρος της Bentley την τελευταία δεκαετία και τώρα θα δώσει τη θέση της στη νέα Flying Spur. Πρόσφατα, η εταιρεία δημιούργησε μια ταινία μικρού μήκους μέσα από την οποία παρουσίασε με λεπτομέρειες τα κυριότερα σημεία που έκαναν το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει. Η Mulsanne, ξεκίνησε την εμπορική της πορεία από το Pebble Beach Concours d’Elegance του 2009 και ολοκληρώνεται φέτος με την περιορισμένης παραγωγής έκδοση.

Η Mulsanne 6.75 Edition έρχεται ταυτόχρονα με τα 60 χρόνια του φημισμένου V8 6,75 λίτρων της Bentley, ο οποίος στην τελευταία του έκδοση, έχει τα specs της Mulsanne Speed. Αυτό σημαίνει πως η απόδοσή του είναι 530 ίπποι και 1100Nm ροπής, δεδομένα με τα οποία τα 100 χλμ./ώρα από στάση, έρχονται σε 4,9 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα είναι 306 χλμ./ώρα.

Advertisement