Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Bentley Flying Spur Blackline: Χλιδή και πλούτος

Ελλάδα 22:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Bentley Flying Spur Blackline: Χλιδή και πλούτος

ΝΕΑ

Bentley Flying Spur Blackline: Χλιδή και πλούτος

ΝΕΑ

Η Bentley μας παρουσιάζει μία νέα εξοπλιστική έκδοση για τη ναυαρχίδα των μοντέλων της, Flying Spur, βάζοντας νέα δεδομένα για την κατηγορία των συγκεκριμένων οχημάτων.

Advertisement
Advertisement

 

Ο Βρετανός κατασκευαστής χαρακτηρίζει τη νέα Flying Spur, που αισίως έχει μπει στη 3η γενιά, ως το απόλυτο grand tourer όχημα πολυτέλειας και χλιδής. Και όχι άδικα καθώς το εμπλουτίζει τώρα με ένα νέο επίπεδο εξοπλισμού Blackline, που ήδη υπάρχει στην Continental GT, έχοντας να επιδείξει μοναδικές για την παγκόσμια αυτοκίνηση λεπτομέρειες. Οι βασικές διαφοροποιήσεις της έκδοσης αυτής είναι οι μαύρου χρώματος επιφάνειες που έχουν αντικαταστήσει τις αντίστοιχες χρωμίου της βασικής Flying Spur και καλύπτουν αρκετά σημεία του αμαξώματος, όπως τα πλαίσια των παραθύρων και φωτιστικών σωμάτων, τις χειρολαβές και τις απολήξεις της εξάτμισης. Στάνταρ στην έκδοση Blackline είναι οι ζάντες 21 ιντσών, προαιρετικά τοποθετούνται οι 22άρες Mulliner Driving Specification και η παλέτα των 17 χρωματικών παραλλαγών. Στο εσωτερικό κυριαρχεί η περιστρεφόμενη οθόνη 12,3 ιντσών «Bentley Rotating Display» με τρεις πλήρως προσαρμόσιμες ψηφιακές ενότητες και οι δερμάτινες επενδύσεις σε καθίσματα και πλαϊνά θυρών.

Advertisement
Advertisement

Η νέα Flying Spur μπορεί να καυχιέται ότι είναι ένα από τα ελάχιστα μοντέλα που έχουν κατασκευασθεί και σχεδιαστεί εξ ολοκλήρου in house και βασίζεται σε μία νέα πλατφόρμα. Κάτω από το εμπρός καπό βρίσκεται τοποθετημένος ο W12 twin-turbo κινητήρας των 6,0 λίτρων με απόδοση 635 ίππων και ροπή 900 Nm. Συνδυάζεται αποκλειστικά με ένα 8 σχέσεων αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, χαρίζοντας εξαιρετικές επιδόσεις (0-100 km/h σε 3,8 δευτερόλεπτα, τελική ταχύτητα 333 km/h).