Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Bentley Bentayga: Με νέο μανδύα από την Startech

Ελλάδα 11:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Bentley Bentayga: Με νέο μανδύα από την Startech

ΝΕΑ

Bentley Bentayga: Με νέο μανδύα από την Startech

ΝΕΑ

Η γερμανική φίρμα βελτιώσεων Startech, παρουσιάζει ένα ακόμη πρότζεκτ βασισμένο στη Bentley Bentayga, το οποίο είναι, δικαιολογημένα, ένα από τα πιο εντυπωσιακά, τόσο σε εμφάνιση, όσο και σε ουσία.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Εάν είναι κάτι από αυτά που δεν λείπουν από την Bentley Bentayga, σίγουρα αυτό είναι η ισχύς του κινητήρα. Και όμως, παρά τους «εργοστασιακούς» 608 PS που ζουν και αναπνέουν μέσα στον W12 twin-turbo βενζινοκινητήρα των 6,0 λίτρων, η Startech αποφάσισε να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την ισχύ, που πλέον αγγίζει τους 710 PS. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται ότι θα μπορείτε πλέον να φτάνετε πρώτοι από όλους στο αγαπημένο σας χειμερινό θέρετρο.

widebody-bentley-bentaya-by-startech-makes-710-hp_5-chariatis-530

Εξωτερικά, η συγκεκριμένη Bentayga φορά ένα αρκετά εξεζητημένο κοστούμι, το οποίο κεντρίζει την προσοχή όλων είτε θετικά είτε αρνητικά. Το Startech Widebody κιτ εξωτερικής αναβάθμισης περιλαμβάνει νέου σχεδιασμού προφυλακτήρες με μεγάλες εισαγωγές αέρα μπροστά για καλύτερη ψύξη του κινητήρα και των φρένων, πίσω διαχύτη στον οποίο έχουν ενσωματωθεί οι τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης, αεραγωγούς στην οροφή και στα εμπρός φτερά, σπόιλερ στην πόρτα του χώρου αποσκευών και προσθήκες στα πλαϊνά. Φυσικά όλες οι προσθήκες είναι κατασκευασμένες από carbon.

Advertisement

widebody-bentley-bentaya-by-startech-makes-710-hp_2-chariatis-640

Τη δυναμική εμφάνιση τονίζουν με την σειρά τους και οι τεράστιες πολυκάκτινες ζάντες αλουμινίου Monostar των 23 ιντσών, οι οποίες συνδυάζονται με ελαστικά Continental SportContact6, διαστάσεων 295/35  Επιπλέον, χάρη στην τοποθέτηση νέων ελατηρίων, το συνολικό ύψος της συγκεκριμένης Bentayga έχει μειωθεί κατά 25 mm.

Advertisement