Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το πρώτο video teaser του νέου Aygo

Ελλάδα 9:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το πρώτο video teaser του νέου Aygo

ΝΕΑ

Το πρώτο video teaser του νέου Aygo

ΝΕΑ

Το πρώτο ορεκτικό ήταν μία φωτογραφία με μία φιγούρα να ξεπροβάλλει από το σκοτάδι. Το δεύτερο, είναι το βίντεο που σας παραθέτουμε!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ο λόγος για το νέο Toyota Aygo που θα κάνει πρεμιέρα σε μερικές ημέρες, στο πλαίσιο του Σαλονιού Αυτοκινήτου της Γενεύης που διεξάγεται 6 με 16 Μαρτίου.

Σε αυτό, πρωταγωνιστεί ο επικεφαλής μηχανολόγος της ιαπωνικής εταιρείας, David Terai, που δηλώνει σχετικά με τη δεύτερη γενικά του σούπερ μίνι: «Ήθελα να φτιάξουμε ένα αυτοκίνητο που να ξεχωρίζει με Ιαπωνικό τρόπο αλλά να εναρμονίζεται και με το πνεύμα των Ευρωπαίων. Οι άνθρωποι θέλουν να διαφέρουν. Να εκφράζονται. Να είναι ανεξάρτητοι. Να έχουν περισσότερες επιλογές. Έπρεπε λοιπόν να σχεδιάσουμε ένα αυτοκίνητο που να είναι διασκεδαστικό».

Advertisement
Advertisement

Όπως μας ενημερώνει η Toyota, το νέο Aygo βασίζεται στη σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» και θα είναι πιο τολμηρό σε εμφάνιση από τον προκάτοχό του. Στο βίντεο αποκαλύπτονται μόνο μερικές λεπτομέρειες, όπως να νέου σχεδιασμού φωτιστικά σώματα και η ύπαρξη συστήματος start/stop.

To NewsAuto θα βρίσκεται στο Σαλόνι της Γενεύης και θα σας αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες για το νέο Toyota Aygo, από τις 4 Μαρτίου, όταν και έχουμε την ημέρα Τύπου στο σημαντικό ραντεβού της αυτοκίνησης.