Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διάκριση για τη Seat

Ελλάδα 3:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διάκριση για τη Seat

ΝΕΑ

Διάκριση για τη Seat

ΝΕΑ

Η ισπανική μάρκα κέρδισε το διεθνώς αναγνωρισμένο «Lean Award» για την αποδοτικότητα των διαδικασιών παραγωγή της.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Συγκεκριμένα, το εργοστάσιο της Seat στο Μαρτορέλ, διακρίθηκε με το βραβείο Αυτοκινητιστικής Ορθολογικής Παραγωγής για την ποιότητα και αποτελεσματικότητα της παραγωγικής του διαδικασίας.

Η ιβηρική μάρκα ξεχώρισε στην σχετική, διεθνώς αναγνωρισμένη, ετήσια μελέτη που διεξάγεται από το γερμανικό έντυπο Automobil Produktion, του οποίου η κριτική επιτροπή στήριξε την απόφασή της, στις βελτιώσεις και τις συνεχείς καινοτομίες που εφαρμόζονται από τη Seat τα τελευταία χρόνια, με γνώμονα τη βελτιστοποίηση της παραγωγικής της διαδικασίας.

Advertisement
Advertisement

Είναι η πρώτη φορά στα οκτώ χρόνια ζωής αυτών των βιομηχανικών βραβείων, που τιμάται ένα ισπανικό εργοστάσιο.

Ο αντιπρόεδρος παραγωγής της Seat, Δρ Αντρέας Τόστμαν, που παρέλαβε το βραβείο μαζί με τον επικεφαλής παραγωγής του εργοστασίου στο Μαρτορέλ, Δρ Στέφαν Λοθ, τόνισε σχετικά: «Είμαστε περήφανοι που τα θετικά αποτελέσματα που πετύχαμε τα τελευταία χρόνια αναγνωρίστηκαν διεθνώς. Το βραβείο αυτό επιβεβαιώνει πως βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και αποδεικνύει ότι η παραγωγικότητα, η ανταγωνιστικότητα και η ποιότητα της παραγωγικής μας διαδικασίας βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο».

zp8497586rq