Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

AUTOVISION: Κάνει τη ζωή μας εύκολη

Ελλάδα 1:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

AUTOVISION: Κάνει τη ζωή μας εύκολη

ΝΕΑ

AUTOVISION: Κάνει τη ζωή μας εύκολη

ΝΕΑ

Η AUTOVISION κάνει τη ζωή μας εύκολη προσφέροντας τις υπηρεσίες Υπενθύμισης ΚΤΕΟ και  Online Ραντεβού.

Advertisement
Advertisement

Η καθημερινότητα των περισσοτέρων από εμάς έχει γεμίσει με υποχρεώσεις, μετακινήσεις, ραντεβού και… calls. Ο ρυθμός είναι πραγματικά πιεστικός και τις περισσότερες φορές είναι αδύνατο να είμαστε συνεπείς σε όλα. Αναπόφευκτα λοιπόν είτε παραμελούμε κάποιες υποχρεώσεις, είτε απλά τις ξεχνάμε μεταφέροντας τις –αν αυτό είναι εφικτό– σε επόμενο χρονικό διάστημα.

Το μυστικό σε όλη αυτή την τρέλα της καθημερινότητας είναι ένα και είναι φυσικά η σωστή οργάνωση του προγράμματός μας. Αρκετές εταιρείες και οργανισμοί πλέον δίνουν τη δυνατότητα προγραμματισμού των ραντεβού με εύκολο και πρακτικό τρόπο μέσω διαδικτύου. Πάρτε για παράδειγμα την AUTOVISION , το Νο1 Δίκτυο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ στην Ελλάδα, η οποία έχει δημιουργήσει υπηρεσίες που αναβαθμίζουν το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών της.

Advertisement
Advertisement

Για τη διαδικασία τεχνικού ελέγχου και την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν τα ΚΤΕΟ του Δικτύου της, η AUTOVISION έχει αποδείξει την αξία της, κάτι που αποδεικνύει περίτρανα η εμπιστοσύνη που δείχνει το κοινό όταν έρχεται η ώρα του ΚΤΕΟ. Η AUTOVISION όμως δεν έχει επαναπαυθεί στις δάφνες της ανεβάζοντας τον πήχη και στον τομέα της ενημέρωσης και εύκολης πρόσβασης στις υπηρεσίες της.

Δύο πράγματα χρειαζόμαστε από την εταιρεία που εμπιστευόμαστε για τον τεχνικό ελέγχο του οχήματός μας στη δύσκολη καθημερινότητά μας. Το ένα είναι να μας υπενθυμίσει ότι πλησιάζει η στιγμή που πρέπει να περάσουμε ΚΤΕΟ και το δεύτερο είναι να μας δώσει τη δυνατότητα εύκολα και πρακτικά να κλείσουμε το ραντεβού μας.

Advertisement

Στην AUTOVISION και οι δύο υπηρεσίες αυτές είναι διαθέσιμες και έτοιμες να κάνουν τη ζωή όλων εύκολη. Στην υπερσύγχρονη ιστοσελίδα της διαθέτει μια πλατφόρμα η οποία συμπληρώνεται από τον ενδιαφερόμενο και αυτόματα αναλαμβάνει να μας υπενθυμίσει όταν πλησιάζει η στιγμή του ελέγχου. Μέσα σε λίγα λεπτά λοιπόν, από το smartphone ή τον υπολογιστή μας έχουμε εξασφαλίσει έναν ψηφιακό συνεργάτη ο οποίος θα μας θυμίσει το σημαντικό αυτό ραντεβού.

Advertisement

Όταν λοιπόν έρθει η στιγμή να περάσουμε το όχημά μας ΚΤΕΟ, η AUTOVISION μας προσφέρει την υπηρεσία online ραντεβού για να ορίσουμε την ημερομηνία και την ώρα που θα επισκεφτούμε ένα από τα 53 σημεία ελέγχου σε όλη την Ελλάδα. Από όπου κι αν βρίσκεστε με κινητό τηλέφωνο, tablet ή υπολογιστή – επισκεφθείτε το www.autovision.gr επιλέξτε το ΚΤΕΟ AUTOVISION, την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί και κλείνετε εκείνη τη στιγμή το ραντεβού σας Online! Η ζωή μπορεί να γίνει πολύ εύκολη με εταιρείες όπως η AUTOVISION!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
AUTOVISION: Νέες υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου
ΚΤΕΟ Autovision: Στην πρώτη γραμμή της οδικής ασφάλειας
H Autovision πάει παντού!

Advertisement