Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

ΚΤΕΟ Autovision: Στην πρώτη γραμμή της οδικής ασφάλειας

Ελλάδα 15:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

ΚΤΕΟ Autovision: Στην πρώτη γραμμή της οδικής ασφάλειας

ΝΕΑ

ΚΤΕΟ Autovision: Στην πρώτη γραμμή της οδικής ασφάλειας

ΝΕΑ

Τo Δίκτυο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ της AUTOVISION εργάζεται διαρκώς για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια στο παζλ της οδικής ασφάλειας είναι χωρίς αμφιβολία η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το αυτοκίνητο. Ένα σωστά συντηρημένο και τεχνικά άρτιο όχημα μπορεί πολύ εύκολα να αποτελέσει το ισχυρότερο «ατού» στα χέρια του οδηγού προκειμένου να αποφύγει δυσάρεστες καταστάσεις και να μειώσει σημαντικά τις πιθανότητες ενός ατυχήματος.

Πάνω σε αυτόν το νευραλγικό τομέα καθοριστικός είναι ο ρόλος των Κέντρων Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων ή πιο απλά KTEO. Ηγετικό ρόλο στα ΚΤΕΟ της χώρας μας έχει η AUTOVISION η οποία όχι μόνο διαθέτει το μεγαλύτερο Δίκτυο τεχνικού ελέγχου οχημάτων, αλλά στηρίζει έμπρακτα την οδική ασφάλεια στη χώρα μας.

Advertisement
Advertisement

Ο σωστός Τεχνικός Έλεγχος του οχήματος αποτελεί ένα καθοριστικό βήμα για την ασφάλεια όλων στο δρόμο και η AUTOVISION πρωτοπορεί με τις ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει. Είναι το νούμερο 1 Δίκτυο Ιδιωτικών KTEO στην Ελλάδα με 800.000 τεχνικούς ελέγχους ετησίως και περισσότερα από 52 καταστήματα σε όλη τη χώρα. Είναι βέβαιο  λοιπόν ότι εύκολα θα βρείτε ένα KTEO AUTOVISION δίπλα σας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένo προσωπικό της AUTOVISION, παράλληλα με την τήρηση των προδιαγραφών ελέγχου, διασφαλίζει τη μέγιστη ποιότητα υπηρεσιών και τον λεπτομερέστατο έλεγχο του αυτοκινήτου σας. Έτσι ο οδηγός έχει πλήρη ενημέρωση και εικόνα της κατάστασης του οχήματός του, ενώ στο έντυπο τεχνικών πληροφοριών που παραλαμβάνει με την ολοκλήρωση του ελέγχου, απεικονίζονται όλες οι βασικές ενδείξεις και μετρήσεις του οχήματός του. Παράλληλα, οι τεχνικοί φροντίζουν να υποδείξουν τυχόν ελλείψεις που πρέπει να διορθωθούν, προκειμένου το αυτοκίνητο να επανέλθει σε τέλεια λειτουργική κατάσταση και να παρέχει την καλύτερη δυνατή οδική συμπεριφορά και κατά συνέπεια ασφάλεια.

Advertisement

Ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο στις υπηρεσίες των ΚΤΕΟ AUTOVISION είναι ο σύγχρονος και εύκολος τρόπος επικοινωνίας με τoυς πελάτες μέσω viber, sms, email, κ.λπ. με στόχο την έγκαιρη υπενθύμιση για το ΚΤΕΟ και την αποφυγή προστίμων, ενώ προσφέρει δυνατότητα για ραντεβού online μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της AUTOVISION.

Advertisement

Η AUTOVISION δεν περιορίζεται όμως μόνο στο στενό κύκλο των οχημάτων αλλά επεκτείνει και τις κοινωνικές της δράσεις με αίσθημα ευθύνης. Η εταιρεία στηρίζει μέσω χορηγιών μη κερδοσκοπικούς φορείς για το παιδί, την οικογένεια και το περιβάλλον συμμετέχοντας ενεργά στις εκδηλώσεις τους. Επιπλέον εδώ και δύο χρόνια το Δίκτυο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ της AUTOVISION έχει αναλάβει να διασφαλίζει την ακεραιότητα των οχημάτων του ΕΚΑΒ και να διευκολύνει την άμεση δράση του, παρέχοντας δωρεάν τεχνικό έλεγχο σε όλα τα οχήματα του ΕΚΑΒ – ασθενοφόρα & μοτοσυκλέτες.

Advertisement

Έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και την οδική ασφάλεια η AUTOVISION στέκεται στο ύψος των περιστάσεων προσφέροντας ποιοτικό έργο 19 ετών. Η ασφάλεια στους δρόμους ξεκινάει από ένα τεχνικά άρτιο όχημα και το Δίκτυο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ της AUTOVISION εγγυάται ότι κάθε όχημα που περνάει το κατώφλι του  θα συμβάλει στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στη χώρα μας.