Live Κίνηση
Περισσότερα
AUDI

Αudi TT RS: Πιο ισχυρό από ποτέ

Ελλάδα 9:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αudi TT RS: Πιο ισχυρό από ποτέ

AUDI

Αudi TT RS: Πιο ισχυρό από ποτέ

AUDI

Με τούρμπο μοτέρ 2,5 λίτρων, απόδοση 400 ίππων και επιτάχυνση 0-100 km/h σε 3,7 sec,  το νέο Audi TT RS (coupe & cabrio) είναι κατασκευασμένο για να προσφέρει τη μέγιστη οδηγική απόλαυση.

Advertisement
Advertisement

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας

Εξωτερικά, το κορυφαίο ΤΤ ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες, απλές εκδόσεις, κυρίως λόγω της μεγάλης κυψελωτής μάσκας, με τις μεγάλες εισαγωγές για τον αέρα και το λογότυπο quattro στο κέντρο. Στο πλάι του αυτοκινήτου δεσπόζουσα θέση έχουν τα μυώδη σπόιλερ αλλά και οι 19άρες ζάντες με τους δίσκους των 370 mm (προαιρετικά μπορεί να εξοπλιστεί με 20άρες ζάντες και κεραμικά φρένα). Στο πίσω μέρος εντυπωσιάζει η μεγάλη αεροτομή και ο διαχύτης που φιλοξενεί τις δύο μεγάλες απολήξεις της εξάτμισης.

Advertisement
Advertisement

Το νέο ΤΤ RS εξοπλίζεται με τον 5κύλινδρο τούρμπο κινητήρα της Audi των 2,5 λίτρων, ο οποίος για την περίσταση αποδίδει 400 ίππους και 480 Nm ροπής (συνεργάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο S tronic 7 σχέσεων & quattro). Το μπλοκ του κινητήρα είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο,  και συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο, η νέα γενιά είναι ισχυρότερη κατά 60 ίππους. Το νέο Audi TT RS Coupe ολοκληρώνει το 0-100 km/h σε 3,7 sec, ενώ το TT RS Roadster χρειάζεται 3,9 sec, με την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 280 km/h.