Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Audi TT RS: Με νέους χρωματισμούς η ανανεωμένη γενιά

Ελλάδα 20:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Audi TT RS: Με νέους χρωματισμούς η ανανεωμένη γενιά

ΝΕΑ

Audi TT RS: Με νέους χρωματισμούς η ανανεωμένη γενιά

ΝΕΑ

Η Audi μας είναι γνώριμη από τα ιδιαίτερα χρώματα των μοντέλων της, θυμηθείτε το κίτρινο A1 ή την παλέτα της γκάμας του Α6. Η γερμανική φίρμα επανέρχεται στο προσκήνιο, με το ανανεωμένο ΤΤ RS, το οποίο εμφανίζεται στις παρακάτω φωτογραφίες, με το flashy μπλε χρώμα, που θα διαθέτει τον κωδικό Ocean Blue.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως η ημερομηνία λανσαρίσματος, το νέο TT RS αναμένεται να παρουσιαστεί στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι. Σύμφωνα με τις φωτογραφίες, οι σημαντικότερες σχεδιαστικές αλλαγές του ανανεωμένου γερμανικού κουπέ να εστιάζονται στο εμπρός μέρος, με την τοποθέτηση νέας γρίλιας, αλλά και αεραγωγών, που θυμίζουν τα αντίστοιχα μοντέλα RS4 και RS5. Επίσης δεν θα λείπουν τα ανασχεδιασμένα  σπόιλερ και πλευρικά skirts, κατασκευασμένα από carbon.

2019-audi-tt-rs-spied-with-new-rs-look-and-fresh-blue-paint_7-chariatis-530

H Audi δεν έχει ανακοινώσει κάτι σχετικά με τα μηχανικά μέρη, αν και θεωρούμε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι σημαντικό, με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 2,5 λίτρων και 400 ίππων να συνεχίζει να κλέβει το ενδιαφέρον. Για τις μικρότερες εκδόσεις, θεωρείται σίγουρο ότι ο TSI των 1,8 λίτρων θα καταργηθεί και θα αντικατασταθεί από έναν δίλιτρο με απόδοση 200 ίππων, που τοποθετείται και στο νέο Α1 Sportback. Τέλος, λόγω του νέου τρόπου μέτρησης της κατανάλωσης και ρύπων, και η γκάμα των πετρελαιοκινητήρων αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Advertisement

2019-audi-tt-rs-spied-with-new-rs-look-and-fresh-blue-paint_10-chariatis-640