Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Audi RS6 σε pick up έκδοση

Ελλάδα 15:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Audi RS6 σε pick up έκδοση

ΝΕΑ

Audi RS6 σε pick up έκδοση

ΝΕΑ

Το νέο Audi RS6 Avant είναι ατρόμητο. Με σχεδόν 600 ίππους κάτω από το καπό, και μπόλικους χώρους μοιάζει με το ιδανικό όχημα. Τι, όχι; Η X-Tomi Design, ισχυρίζεται πως ως pick up θα είχε μεγαλύτερη χρησιμότητα…

Advertisement
Advertisement

 

Είναι εξαιρετικά απίθανο η Audi να τολμούσε να κατασκευάσει μια τέτοια δημιουργία στο εργοστάσιο της, αλλά χάρη στην X-Tomi Design και την απύθμενη φαντασία των σχεδιαστών της, μπορούμε να δούμε πώς μπορεί να δείχνει ένα… Ute που βασίζεται στο πανίσχυρο RS6. Γνωρίζουμε ότι αυτή η απόδοση θα στείλει στο ψυχιατρείο τους περισσότερους πιστούς των γρήγορων Audi. Πάντως εμάς μας αρέσει αυτή η δημιουργία. Είναι ο συνδυασμός των υπέρογκων δυνατοτήτων του RS6, με την απόλυτη πρακτικότητα που προσφέρει απλόχερα η χωρητικότητα μιας καρότσας. Θα μπορούσατε εύκολα να ταιριάξετε τα τρία σημαντικότερα εικονίδια παιχνιδιών της δεκαετίας του ’80 με ανοιχτό χώρο φόρτωσης, δίπλα τους όμως σίγουρα θα προσθέσετε αυτό το ιδιαίτερο RS6 που σίγουρα θα ήταν ταχύτερο από αυτά στην πράξη (εξοικονομείται αρκετό βάρος από την αφαίρεση της πίσω οροφής του κλασικού RS6).

Δυστυχώς, στον πραγματικό κόσμο δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να δούμε κάτι τέτοιο με σάρκα και οστά από τη γερμανική φίρμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να το ονειρευτούμε, γιατί ο κόσμος έχει γεμίσει από πολλά ανόητα φορτηγά με αστεία κιτ ανέλκυσης. Χρειαζόμαστε πίσω τους μεταφορείς εμπορευμάτων που μεγαλούργησαν στο παρελθόν στη Νέα Υόρκη.

Advertisement
Advertisement