Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Audi RS Q3… “ημίγυμνο” σε δοκιμές στο χιόνι

Ελλάδα 15:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Audi RS Q3… “ημίγυμνο” σε δοκιμές στο χιόνι

ΝΕΑ

Το Audi RS Q3… “ημίγυμνο” σε δοκιμές στο χιόνι

ΝΕΑ

Το βίντεο από τις δοκιμές του Audi RS Q3 στην Πράσινη Κόλαση είναι ακόμη νωπό στις μνήμες μας. Αυτές οι νέες φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου, δείχνουν τώρα την κορυφαία έκδοση του compact SUV της Audi σε δοκιμές σε δημόσιο δρόμο. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Οι δοκιμές καλά κρατούν για τη νέα πρόταση της Audi, την κορυφαία έκδοση RS του Q3. Ο κατασκοπικός φακός το πέτυχε να δοκιμάζεται σε χιονισμένο τοπίο. Η πιο σημαντική βέβαια πληροφορία που αποκομίζουμε από τις φωτογραφίες είναι η απουσία του καμουφλάζ από το μεγαλύτερο μέρος του αμαξώματος του RS Q3.

Το καμουφλάζ κάνει φυσικά την εμφάνισή του περιμετρικά του νέου μοντέλου των Γερμανών και καλύπτει τις πόρτες χαμηλά, μαζί με τα μαρσπιέ τον εμπρός και τον πίσω προφυλακτήρα, την γρίλια μπροστά αλλά και ολόκληρη την πίσω πόρτα μαζί με την αεροτομή στο πάνω μέρος. Προφανώς αυτά είναι και τα σημεία που θα φέρουν και τις μεγαλύτερες αλλαγές σε σχέση με τις υπάρχουσες εκδόσεις και οι άνθρωποι της Audi δεν έχουν φτάσει ακόμη στο σημείο να θέλουν να τα μοιραστούν μαζί μας.

audi-rs-q3-2019-2

Advertisement
Advertisement

Το ερχόμενο RS Q3, το οποίο εικάζεται ότι θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι της Γενεύης, αναμένεται να προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις που θα πηγάζουν από τον πεντακύλινδρο turbo κινητήρα των 2,5 λίτρων που βρίσκεται κάτω από το καπό του. Η απόδοσή του για τη συγκεκριμένη περίσταση εκτιμάται ότι μπορεί να βρίσκεται και πάνω από τους 450 ίππους.

Πηγή: Carscoops.com