Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Audi Q3 RS με 420 PS στα τέλη του έτους

Ελλάδα 16:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Audi Q3 RS με 420 PS στα τέλη του έτους

ΝΕΑ

Audi Q3 RS με 420 PS στα τέλη του έτους

ΝΕΑ

Η Audi θέτει τις τελικές πινελιές στο νέο Q3 RS, με δυο δοκιμαστικά αυτοκίνητα προπαραγωγής, τα οποία πλέον διαθέτουν πολύ λιγότερο καμουφλάρισμα σχετικά με πριν.

Advertisement
Advertisement

 

Η έκδοση υψηλής απόδοσης του Q3 θα διατηρήσει τον υπερτροφοδοτούμενο 5κύλινδρο κινητήρα 2,5 λίτρων, μόνο που εδώ αναμένεται να παράγει περίπου 420 ίππους, σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες αναφορές. Αυτό θα καταστήσει το Q3 RS το ισχυρότερο συμπαγές SUV που μπορείτε να αγοράσετε, τουλάχιστον μέχρι να φτάσουμε επίσημα στην επερχόμενη Mercedes-AMG GLA 45. Ανεξάρτητα από την ιπποδύναμη, το Audi RS Q3 θα ξεχωρίζει από τους αντιπάλους του χάρη στο χαρακτηριστικό… soundtrack του 5κύλινδρου κινητήρα.

Advertisement
Advertisement

Ένα ενισχυμένο σύστημα τετρακίνησης Quattro θα είναι υπεύθυνο για την αποτελεσματικότητα της απόδοσης, ενώ η μετάδοση με διπλό συμπλέκτη και paddles στο τιμόνι θα είναι η μόνη επιλογή. Τα μεγαλύτερα φρένα και μια αναβαθμισμένη ανάρτηση θα βοηθήσουν επίσης στην αξιοποίηση όλων αυτών των δυνατοτήτων. Οι εξωτερικές αναθεωρήσεις θα ακολουθήσουν τη συνήθη συνταγή της Audi Sport, συμπεριλαμβανομένων των πιο επιθετικών προφυλακτήρων μπροστά και πίσω με μεγαλύτερα ανοίγματα, επεκτάσεις φτερών, παχύτερα πλευρικά τοιχώματα και διπλές οβάλ απολήξεις μαζί με πίσω spoiler και διαφορετικό σχέδιο πλέγματος για την μπροστινή μάσκα.

Η καμπίνα θα είναι εφοδιασμένη με μπάκετ καθίσματα από ακριβό δέρμα, διακοσμητικά από Αλκαντάρα και πολλές ραφές που τονίζουν τη χρωματική αντίθεση. Το Virtual Cockpit της Audi θα αποκτήσει έναν πρόσθετο τρόπο προβολής ειδικά για το RS, όπως συμβαίνει με κάθε μοντέλο που προέρχεται από την Audi Sport. Η Audi αναμένεται να λανσάρει το Q3 RS στην ευρωπαϊκή αγορά στα τέλη του έτους.