Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Audi Now με χαμηλό επιτόκιο

Ελλάδα 22:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Audi Now με χαμηλό επιτόκιο

ΝΕΑ

Audi Now με χαμηλό επιτόκιο

ΝΕΑ

Με τα Auto Credit και Classic Credit η επιθυμία για την απόκτηση ενός καινούργιου Audi, καλύπτεται ευκολότερα από όσο νομίζει κανείς.

Advertisement
Advertisement

Προσφέροντας μια πολύ μεγάλη γκάμα επιλογών, τα νέα αποκλειστικά προγράμματα χρηματοδότησης Audi, κάνουν το όνειρο της απόκτησης ενός νέου μοντέλου από τη γκάμα της εταιρείας, πιο εύκολα πραγματοποιήσιμο από ποτέ. Με σταθερές δόσεις και χαμηλά επιτόκια, τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα από την Audi, έρχονται για να κάνουν την απόκτηση ενός καινούργιου αυτοκινήτου πιο εύκολη από ποτέ. Ανακαλύψτε τα προγράμματα Auto Credit και Classic Credit και κάντε την επιλογή σας για να απολαύσετε σύντομα το Audi των ονείρων σας.

Advertisement
Advertisement

Audi Now Auto Credit

Το χρηματοδοτικό Audi Now Auto Credit, είναι όσο δυναμικό επιτάσσει ο σύγχρονος τρόπος ζωής. Είναι ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα τύπου Balloon. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαμβάνετε πολλά περισσότερα, πληρώνοντας χαμηλότερες δόσεις. Με το πρόγραμμα αυτό, μπορείτε να έχετε το μοντέλο της Audi που θέλετε, με επιτόκιο 2,9% ή 3,5% και δυνατότητα ανανέωσης με ένα καινούργιο αυτοκίνητο σε 3 ή 4 χρόνια. Τo πρόγραμμα Auto Credit είναι ο πιο συμφέρων τρόπος να αποκτήσετε το Audi που θέλετε, με χαμηλές δόσεις και χαμηλό επιτόκιο, καθώς και την επιλογή εξαγοράς ή αντικατάστασης του αυτοκινήτου σας στο τέλος. Με αυτές τις προϋποθέσεις, η επιλογή είναι πραγματικά δική σας. Μπορείτε να κρατήσετε μια μεγάλη δόση balloon για το τέλος κι είτε να την εξοφλήσετε, είτε να ανανεώσετε πλήρως την οδηγική σας εμπειρία, αποκτώντας ένα νέο μοντέλο Audi.

Advertisement

Μέσα στα πλεονεκτήματα του προγράμματος αυτού, είναι και η δυνατότητα καταβολής της 1ης δόσης μετά από 6 μήνες. Στο τέλος της χρηματοδότησης σας μένει μια μεγάλη τελευταία δόση (balloon) και τότε θα έχετε 3 εγγυημένες επιλογές:

1. Επιστροφή του αυτοκινήτου και επιλογή ενός καινούριου Audi
2. Επαναχρηματοδότηση της τελευταίας δόσης
3. Εξόφληση και οριστική απόκτηση του αυτοκινήτου

Advertisement

Το αυτοκίνητό σας θα έχει πλήρη ασφάλεια Audi Financial Services (παρέχεται απο την Allianz) και θα συντηρείται σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία Audi. Ταυτόχρονα, θα έχετε τη δυνατότητα με τη λήξη του συμβολαίου να αποφασίσετε αν θέλετε να κρατήσετε ή να αλλάξετε το αυτοκίνητο, καθώς επίσης και να το επιστρέψετε στην εταιρεία, έχοντας εγγυημένη αξία επαναγοράς που προβλέπεται από το συμβόλαιο.

Χαρακτηριστικά προγράμματος – 2,9% επιτόκιο

  • Χαμηλές ισόποσες δόσεις με σταθερό επιτόκιο
    • Διάρκεια Χρηματοδότησης 36 ή 48 μήνες
    • Ελάχιστη Προκαταβολή 20%
    • Επιτόκιο 2,9%
    • Προστασία Αποπληρωμής Δανείου

Audi Now Classic Credit

Advertisement

Με επιτόκιο 3,9%, αγοράζετε το Audi που ταιριάζει στο μέλλον σας. Πρόκειται για τον κλασικό τρόπο απόκτησης του μοντέλου της Audi που επιθυμείτε, ξεκάθαρα και σταθερά.
Με ισόποσες δόσεις για να γνωρίζετε κάθε μήνα τι πληρώνετε, σταθερό επιτόκιο, με τους πιο συμφέροντες όρους και μεγάλη περίοδος αποπληρωμής. Αν ξέρετε τι θέλετε για τα επόμενα χρόνια της ζωής σας και είστε σίγουροι για το αυτοκίνητο που θα επιλέξετε τότε αυτό είναι το πρόγραμμά σας. Όπως και στο Auto Credit, έτσι και εδώ, το πρόγραμμα σας δίνει τη δυνατότητα καταβολής της 1ης δόσης μετά από 6 μήνες, ενώ ισχύει για νέες παραγγελίες ετοιμοπαράδοτων μοντέλων A1, A3, Q2, Q3, Q3 Sportback μέχρι 30/06.

Χαρακτηριστικά προγράμματος – 3,5% επιτόκιο

  • Χαμηλές ισόποσες δόσεις με σταθερό επιτόκιο
    • Διάρκεια Χρηματοδότησης 36 ή 48 μήνες
    • Ελάχιστη Προκαταβολή 20%
    • Επιτόκιο 3,5%
    • Προστασία Αποπληρωμής Δανείου