Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Audi: Έρχεται και πιο φτηνό E-Tron

Ελλάδα 5:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Audi: Έρχεται και πιο φτηνό E-Tron

ΝΕΑ

Audi: Έρχεται και πιο φτηνό E-Tron

ΝΕΑ

Με μικρότερη μπαταρία και λιγότερα χιλιόμετρα αυτονομίας, η Audi θα λανσάρει μια ακόμα έκδοση του E-Tron με διαφορά υπέρ του αγοραστή στην τιμή αγοράς.

Advertisement
Advertisement

 

Η γκάμα των E-Tron επεκτείνεται, με μια έκδοση του νέου μοντέλου της Audi, το E-Tron 50 Quattro που θα τοποθετηθεί κάτω από το E-Tron 55 το 2020 και θα έχει μικρότερη χωρητικότητα μπαταριών, μικρότερη αυτονομία και φυσικά μικρότερη τιμή αγοράς. Αντί για τους συσσωρευτές 95 kWh, το E-Tron 50 θα έχει 71 kWh και αυτονομία 300 χιλιομέτρων (περίπου 90 χιλιόμετρα λιγότερα από την μεγαλύτερη έκδοση).

Advertisement
Advertisement

Για τα 100 χλμ./ώρα από στάση, το E-Tron 50 θα χρειάζεται 7,0 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα θα είναι ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 190 χλμ./ώρα. Η νέα έκδοση του μοντέλου θα είναι και 120 κιλά ελαφρύτερη από την υπάρχουσα με τις 95 kWh. Η αερανάρτηση παραμένει στον εξοπλισμό του μοντέλου, μια και του εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή σταθερότητα αλλά και εν γένει συμπεριφορά στο δρόμο.

Advertisement

Διαφορά σε σχέση με τη μεγαλύτερη (E-Tron 55) έκδοση, παρατηρείται και στη φόρτιση του αυτοκινήτου καθώς το E-Tron 50 θα μπορεί να δεχτεί έως 120 kW παροχή (έναντι 150 kW του 55) αλλά και πάλι στο 80% της φόρτισης υπό αυτές τις συνθήκες, θα φτάνει σε 30 λεπτά της ώρας. Η παραγωγή της νέας έκδοσης του ηλεκτρικού μοντέλου της Audi θα ξεκινήσει το φθινόπωρο, στην ίδια γραμμή παραγωγής με το E-Tron 55 και αναμένεται αργότερα μέσα στον Αύγουστο να ανακοινωθούν τιμές και εκδόσεις εξοπλισμού.

Advertisement