Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Audi: Δύο νέα ηλεκτρικά concept σε Σανγκάη & Φρανκφούρτη

Ελλάδα 3:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Audi: Δύο νέα ηλεκτρικά concept σε Σανγκάη & Φρανκφούρτη

ΝΕΑ

Audi: Δύο νέα ηλεκτρικά concept σε Σανγκάη & Φρανκφούρτη

ΝΕΑ

Δύο νέα ηλεκτρικά concept αναμένεται να παρουσιάσει η Audi στις επικείμενες διεθνείς εκθέσεις αυτοκινήτου που θα πραγματοποιηθούν σε Σανγκάη και Φρανκφούρτη αντίστοιχα, σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από ανθρώπους της εταιρίας.

Advertisement
Advertisement

 

Στο Σαλόνι της Γενεύης οι Γερμανοί παρουσίασαν το Q4 e-tron concept και όπως όλα δείχνουν δεν θα σταματήσουν εκεί προχωρώντας σε παρουσιάσεις και άλλων εντυπωσιακών concept στις εκθέσεις αυτοκινήτου που έρχονται.

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής σχεδιασμού της Audi, Marc Lichte, στο βρετανικό Autocar, η γερμανική εταιρία όχι μόνο θα παρουσιάσει δύο νέα concept, ένα στην Σανγκάη και ένα στην Φρανκφούρτη. “Έχουμε concept μοντέλα όπως το Q4 e-tron που είναι λίγο-πολύ, έτοιμα για παραγωγή, αλλά έχουμε και το αντίθετο, αυτοκίνητα δηλαδή που είναι “μπροστά” 10 με 15 χρόνια, όπως το Aicon. Θα είναι ένα (σ.σ. από αυτά) στην Σανγκάη και ένα ακόμη στην Φρανκφούρτη.”, δήλωσε ο Lichte.

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Audi δεν αποκάλυψε κάτι παραπάνω για το τι θα δούμε στην Φρανκφούρτη. Ωστόσο για την έκθεση στην Σανγκάη ο Lichte ήταν λιγότερο εγκρατής και ανέφερε ότι το concept που θα αποκαλύψουν θα μας δείξει το μέλλον στην σχεδίαση των αυτοκινήτων των Γερμανών αλλά και το πως βλέπει σήμερα η Audi τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα παρουσιαστούν σε δέκα χρόνια. Από τα λεγόμενά του Lichte, ή για να το θέσουμε καλύτερα από αυτά που… δεν αναφέρει, το concept μοντέλο της Φρανκφούρτης θα έχει λογικά μεγαλύτερη σημασία για το πιο άμεσο μέλλον της Audi και δεν αποκλείεται να είναι επίσης ένα μοντέλο που να βρίσκεται πολύ κοντά στην παραγωγή.

Advertisement

Όσο για το ηλεκτρικό concept που προορίζεται για την ασιατική έκθεση, ο Lichte ανέφερε πως θα είναι αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 4 και αυτό θα έχει σημαντικές επιρροές και στην σχεδίαση της καμπίνας του. “Θα σας δώσει μαι ιδέα για το πώς μπορεί να είναι ένα εσωτερικό με ή χωρίς τιμόνι”, είπε χαρακτηριστικά.