Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Audi: Αγωνιστικά “δώρα” πριν τα Χριστούγεννα

Ελλάδα 7:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Audi: Αγωνιστικά “δώρα” πριν τα Χριστούγεννα

ΝΕΑ

Audi: Αγωνιστικά “δώρα” πριν τα Χριστούγεννα

ΝΕΑ

Έπειτα και από την έναρξη της παραγωγής του η γερμανική εταιρία ανακοίνωσε μέσω της Audi Sport ότι οι παραδόσεις στους πελάτες της για το Audi R8 LMS GT2 ξεκίνησαν πριν από τα Χριστούγεννα.

Advertisement
Advertisement

 

Η αγωνιστική έκδοση του Audi R8 θα συναρμολογείται στο ίδιο εργοστάσιο με την έκδοση δρόμου στο Böllinger Höfe και βασίζεται στο Audi R8 Spyder V10.

Advertisement
Advertisement

“Με το Audi R8 LMS GT2 ανοιγουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία μας. Από το 2020, η κλάση GT2 θα αναβαθμίσει τους αγώνες GT με μία ακόμη πολύτιμη κατηγορία που ήδη πάτησε το πόδι της σε τρεις ηπείρους. Επιπόσθετα, το αγωνιστικό αυτοκίνητο ταιριάζει πολύ και με track days. Παρά το πολύ συγκερκιμένο concept της σχεδιασης του υπάρχουν πολλά πράγματα που έχει κοινά με το αυτοκίνητο πραγωγής. Αυτό μας επιτρέπει να ενσωματώσουμε τις παραγωγής, κάτι για το οποίο είμαστε πολύ περήφανοι.”, δήλωσε ο Chris Reinke, επικεφαλής του τμήματος πελατών της Aidi Sport.

Audi R8 LMS GT2

Με τους 640 ίππους που παράγει το Audi R8 LMS GT2 είναι το πιο ισχυρό μοντέλο που έχει παράξει ποτέ η Audi Sport για να το προσφέρει στους πελάτες της. Οι πεάλτες παραλαμβάνουν το αγωνιστικό τους μοντέλο σε γκρι χρώμα με μαύρη οροφή, που είναι χαρακτηριστικό για την έκδοση GT2. Το μοντέλο είναι διαθέσιμο στην τιμή των 338.000 ευρώ, χωρίς φόρους και μπορεί να λάβει μέρος στην κλαση GT2 Sports Club, σε Αμερική, Ευρώπη και Ασία.