Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Audi A1 και σε Allroad έκδοση

Ελλάδα 17:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Audi A1 και σε Allroad έκδοση

ΝΕΑ

Audi A1 και σε Allroad έκδοση

ΝΕΑ

Ιδού η έκπληξη που δεν περίμενε κανείς από τόσο νωρίς: Η δεύτερη γενιά του Audi A1 θα υιοθετήσει στη γκάμα της μια έκδοση Allroad για πρώτη φορά στην ιστορία του μικρού γερμανικού δημοφιλούς μοντέλου. Η αγωνία χτυπά ήδη κόκκινο…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Ξεκινώντας από μια επίσκεψη στο Auto Show στο Παρίσι, διαπιστώσαμε πως το A1 του 2019 εξερευνά νέα πεδία αγοράς χάρη σε μια εκδοχή Allroad που έχει τοποθετηθεί στις προτεραιότητες της φίρμας. Θέλετε απόδειξη; Αυτές είναι οι πρώτες κατασκοπευτικές λήψεις του επερχόμενου Audi A1 Allroad, που εντοπίστηκαν γύρω από την πίστα του Nürburgring Nordschleife.

Ναι, ακόμη και τα μοντέλα Allroad πρέπει να περάσουν τη δοκιμή “Green Hell” στις μέρες μας. Αν και δεν μπορεί να μοιάζει με ένα μοντέλο Allroad με την πρώτη ματιά, με μια πιο προσεκτική όμως διακρίνεις πως φουσκώνει η κάλυψη του. Διαθέτει ελαφρώς υψηλότερο ανάστημα, μια νέα μάσκα και ευρύτερα τόξα τροχών. Το καμουφλάζ καλύπτει στρατηγικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των φτερών, των πλευρικών ποδιών και των προφυλακτήρων, τα οποία θα είναι μοναδικά για το A1 Allroad. Οι προφυλακτήρες πιθανότατα θα διαθέτουν προστατευτικό πλαστικό στο κάτω άκρο τους και πρόσθετη επένδυση, ενώ και οι ποδιές στις πλευρές θα είναι ευρύτερες και θα διαθέτουν επίσης προστατευτικό υλικό.

Advertisement
Advertisement

Το μεγάλο ερώτημα είναι κατά πόσον το A1 Allroad θα διαθέτει σύστημα τετρακίνησης quattro ή όχι. Δεδομένου ότι το επερχόμενο Audi S1 θα είναι AWD, θα εκπλαγούμε αν το A1 Allroad δεν θα είναι. Σε αυτή την περίπτωση, το A1 Allroad θα γινόταν ένας ενδιαφέρον ανταγωνιστής για το Q2. Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τους διαθέσιμους κινητήρες για το A1 Allroad, αλλά οι πιθανότητες είναι μόνο οι πιο ισχυρές μονάδες θα πάρουν έγκριση. Αναμείνατε το ελαφρώς πιο ανθεκτικό A1 να κάνει ντεμπούτο κάποια στιγμή το επόμενο έτος.

Audi-a1-allroad-spy-shots-tsiro-640