Live Κίνηση
Περισσότερα
Audi

Audi A1 citycarver: Compact πολυτέλεια και στυλ

Ελλάδα 13:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Audi A1 citycarver: Compact πολυτέλεια και στυλ

Audi

Audi A1 citycarver: Compact πολυτέλεια και στυλ

Audi

Το νέο Audi A1, στην ξεχωριστή του έκδοση citycarver, προσφέρει μια δυναμική και νεανική εμφάνιση που παραπέμπει σε crossover και συγκεντρώνει αμέτρητα πλεονεκτήματα. Είναι δυνατό και όσο sport χρειάζεται, με όλα όσα μπορεί να ζητήσει κανείς από ένα σύγχρονο αυτοκίνητο για να έχει πραγματικά ξεχωριστή οδηγική απόλαυση.

Advertisement
Advertisement

Βασικό στοιχείο της σχεδίασης του Audi A1 citycarver είναι η στιβαρή εμφάνιση του. Οι θόλοι των τροχών, τα επανασχεδιασμένα πλευρικά προστατευτικά, η μεγάλη οκταγωνική μάσκα με τρισδιάστατη κυψελοειδή δομή βαμμένη σε μαύρο ματ δημιουργούν ένα εντυπωσιακά δυναμικό στυλ. Ελαφρές μπροστινές και οπίσθιες προεξοχές, διερυμένοι λασπωτήρες και τροχοί που φτάνουν προαιρετικά έως και τις 18 ίντσες, δίνουν στο αυτοκίνητο μια πολύ δυνατή και ιδιαιτέρως sport εμφάνιση. Τα προστατευτικά του κάτω μέρους του αυτοκινήτου είναι βαμμένα στο χρώμα του ανοξείδωτου χάλυβα τονίζοντας τις εκτός δρόμου δυνατότητες του A1 citycarver.

Advertisement
Advertisement

Αντίστοιχα, το εσωτερικό του Audi A1 citycarver είναι ιδιαίτερα προσεγμένο όπως και το εξωτερικό του. Χάρη στη νέα ευέλικτη δομή του εξοπλισμού, μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικό εσωτερικό και εξωτερικό πακέτο. Εάν επιλέξετε την ειδική έκδοση “Edition one” του Audi A1 citycarver, το εσωτερικό θα είναι εξοπλισμένο με τo sport πακέτο εσωτερικού S line. Επιπλέον, περιλαμβάνει μπροστινά sport καθίσματα, δερμάτινο τιμόνι 3 ακτίνων με έμβλημα S και πεντάλ από ανοξείδωτο ατσάλι.

Σε αντίθεση με το βασικό μοντέλο, το Audi A1 citycarver είναι ψηλότερο, με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και υψηλότερη θέση των καθισμάτων για να σας προσφέρει ευκολότερη είσοδο και καλύτερη ορατότητα. Για ένα αυτοκίνητο με compact διαστάσεις, το Audi A1 citycarver έχει μεγάλο όγκο αποσκευών 335 λίτρων. Με τα πίσω καθίσματα διπλωμένα, ο συνολικός όγκος φορτίου αυξάνεται στα 1.090 λίτρα, που είναι ιδανική χωρητικότητα για διακοπές δύο ατόμων. Για εσάς που επιθυμείτε ακόμη περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, ανακαλύψτε τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi, όπως η μπαγκαζιέρα, οι μπάρες οροφής και η σχάρα για ski και snowboard, στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.

Advertisement

Σε ότι έχει να κάνει με τις τεχνολογίες συνδεσιμότητας και διασύνδεσης, το ευρύ φάσμα ψηφιακών τεχνολογιών και υπηρεσιών που προσφέρει το νέο Audi A1 citycarver, καλύπτει κάθε ανάγκη και κάθε απαίτηση. Ένας πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25 ιντσών για τον έλεγχο των δεδομένων του οχήματος, όπως η ταχύτητα, αποτελεί μέρος του βασικού εξοπλισμού. Προαιρετικά, μπορείτε να επιλέξετε το Audi virtual cockpit, το οποίο εμφανίζει αυτές τις πληροφορίες σε διαφορετικό περιβάλλον προβολής. Το βασικό σύστημα MMI στην κεντρική κονσόλα παρέχει πρόσβαση στις ψηφιακές υπηρεσίες του Audi connect. Το προαιρετικό κορυφαίο σύστημα MMI Navigation plus με MMI touch μπορεί να ελέγχεται μέσω οθόνης αφής 10,1 ιντσών ή φωνητικών εντολών.

Advertisement

Το αμάξωμα, το σύστημα διεύθυνσης και η κατανομή βάρους του Audi A1 citycarver είναι άρτια συνδεδεμένα για να σας προσφέρουν ένα sport στιλ οδήγησης. Το προαιρετικό πακέτο Dynamic παρέχει βέλτιστη οδηγική εμπειρία. Περιλαμβάνει δισκόφρενα με σπορ κόκκινες δαγκάνες, σύστημα ελέγχου Audi drive select, ενεργοποιητή ήχου και ανάρτηση με ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ. Μια ειδική sport έκδοση του Audi A1 citycarver είναι η “edition one”. Τα αποκλειστικά χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν, το εντυπωσιακό γκρι Arrow περλέ χρώμα και τροχούς 18 ιντσών Audi Sport. Η οροφή, τα πλαίσια των εμπρός εισαγωγών αέρα της μάσκας, το λογότυπο της Audi στην Single Frame μάσκα, καθώς και οι επιγραφές στο πίσω μέρος είναι μαύρα. Οι LED προβολείς και τα πίσω LED φώτα είναι σκουρόχρωμα και η ένδειξη “edition one” στα πλαΐνά σημεία αποτελούν βασικά στοιχεία της προσωπικότητας του νέου Audi A1 citycarver.

Advertisement