Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

«Ατμοσφαιρική» κόντρα κορυφής (+video)

Ελλάδα 5:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ατμοσφαιρική» κόντρα κορυφής (+video)

ΝΕΑ

«Ατμοσφαιρική» κόντρα κορυφής (+video)

ΝΕΑ

Η καινούρια Corvette Z06 τα βάζει με τα πιο ισχυρά «ατμοσφαιρικά» μοντέλα και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Advertisement
Advertisement

Η έλευση της νέας Corvette Z06 δημιούργησε φαντασιώσεις στους ανθρώπους της Hagerty οι οποίοι άμεσα προχώρησαν στην οργάνωση μιας πολύ ιδιαίτερης κόντρας. Απέναντι στο μάχιμο Corvette με τον V8 κινητήρα που ανεβάζει μέχρι και 8.600 σ.α.λ. βρίσκονται δύο υπεραυτοκίνητα και μια… υπερμοτοσικλέτα τα οποία θα προσπαθήσουν να σταματήσουν τους 670 ίππους του αμερικανικού supercar.

Τα δύο αυτοκίνητα προέρχονται από τη Γερμανία. Το ένα είναι το Audi R8 V10 των 562 ίππων από τον V10 ατμοσφαιρικό κινητήρα των 5.2 λίτρων. Το δεύτερο είναι η Porsche 911 GT3 με τον ατμοσφαιρικό 6κύλινδρο επίπεδο κινητήρα των 502 ίππων. Όσο για το δίκυκλο, αυτό μας έρχεται από την Ιταλία και δεν είναι άλλο από την Ducati Panigale V4 SP2 των 215 ίππων που έρχονται στις 12.500 σ.α.λ.

Advertisement
Advertisement

Η κόντρα αρχικά έχει να κάνει με τα τρία αυτοκίνητα τα οποία μάχονται μεταξύ τους. Στην επιτάχυνση από στάση η Corvette πραγματικά ισοπεδώνει τον ανταγωνισμό αφήνοντας εύκολα πίσω του τόσο την Porsche όσο και το Audi.

Ο νικητής της κόντρας των αυτοκινήτων ήταν η Corvette Z06, η οποία σε δεύτερη φάση τα βάζει με την πανίσχυρη μοτοσικλέτα της Ducati. Αναβάτης της μοτοσικλέτας είναι ο οδηγός αγώνων Josh Herrin ο οποίος θα πρέπει να βγάλει τους «μοτοσικλετάδες» ασπροπρόσωπους για μια ακόμα φορά. Το αποτέλεσμα θα το μάθετε στο παρακάτω βίντεο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επιστρέφει μετά από 10 χρόνια το Ducati Wrooom (+video)
Ducati: Νέα σειρά ρολογιών με την υπογραφή της Locman
Ποιες μάρκες προτίμησαν οι Έλληνες το Νοέμβριο;

Advertisement