Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Άστρο λαμπρό την οδηγεί…

Ελλάδα 9:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άστρο λαμπρό την οδηγεί…

ΝΕΑ

Άστρο λαμπρό την οδηγεί…

ΝΕΑ

Η Mercedes-Benz αποφάσισε να… βάλει φωτιά στο σμιλεμένο κουπέ της την E-Class Coupe, δημιουργώντας την πανίσχυρη AMG E50 Coupe. Οσονούπω θα είναι κοντά μας.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Το νέο μοντέλο θα είναι ένα από τα πρώτα αυτοκίνητα που θα φορέσει το νέο εξακύλινδρο διαμάντι με τον κωδικό. Το οποίο προορίζεται παρακαλώ και για την ναυαρχίδα Mercedes S-Class Coupe.

Ο νέος βενζινοκινητήρας θα διαθέτει τρία λίτρα χωρητικότητας και θα συνδυάζεται με turbo το οποίο θα υιοθετεί έναν ηλεκτρικό σε λειτουργία κομπρέσσορα, για λιγότερες δυνατές απώλειες και αστείρευτη ισχύ σε όλο το φάσμα των στροφών.

Advertisement
Advertisement

Mercedes-E-Class-Coupe-640

Η Mercedes AMG E50 Coupe θα αποδίδει 450 απροκάλυπτους ίππους, οι οποίοι θα αναλάβουν να χτίσουν τη σέξι πλευρά της στο δρόμο, εκτός φυσικά από την εκλεπτυσμένη εμφάνιση, που προάγει επιδοκιμασίες από χιλιόμετρα…

Το νέο γερμανικό κουπέ θα σφύζει από τεχνολογίες αιχμής, ενώ σύμφωνα με την εταιρία, έχει οριστεί να κάνει το δημόσιο ντεμπούτο του, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ τον Ιανουάριο του 2017.

Advertisement

Το κερασάκι στην τούρτα θα είναι η τετρακίνητη Mercedes AMG E50 4Matic, η οποία θα ανοίξει την αυλαία των εκτεταμένων εορτασμών για την 50η επέτειο της μάρκας AMG, το επόμενο έτος.

Mercedes-E-Class-Coupe-inter-640

Advertisement