Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Aston Martin Vantage GT12: “Πράσινος σίφουνας”

Ελλάδα 16:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Aston Martin Vantage GT12: “Πράσινος σίφουνας”

ΝΕΑ

Aston Martin Vantage GT12: “Πράσινος σίφουνας”

ΝΕΑ

Μία από τις μόλις 100 εκδόσεις της Vantage GT12 που κατασκεύασε η Aston Martin το 2016, αποτελεί το μοναδικό παράδειγμα που βάφτηκε στο ιδιαίτερο πράσινο χρώμα Viridian Green, απευθείας μάλιστα από το εργοστάσιο. Τώρα, θα μπορούσε να γίνει ακόμη και δική σας…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η σπάνια Aston διαθέτει κινητήρα 5,9 λίτρων V12 με απόδοση 595 ίππους, απαιτεί 3,7 sec για τα πρώτα 100 km/h από στάση, ενώ η τελική της ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 297 km/h. Εξωτερικά, κλέβει την παράσταση λόγω του Viridian Green χρώματος, ενώ διακρίνεται και για το αεροδυναμικό body kit στο αμάξωμα το οποίο υιοθετεί ένα αναθεωρημένο μπροστινό και πίσω διαχύτη επίσης μαζί με μια ξεχωριστή πίσω πτέρυγα.

Στο εσωτερικό, η καμπίνα είναι επενδεδυμένη με ίνες άνθρακα και Alcantara. Οι πόρτες από ίνες άνθρακα και η κεντρική κονσόλα από ανθρακονήματα βοηθούν στη μείωση του βάρους, ενώ τα καθίσματα και το τιμόνι του sport καθίσματος Alcantara δίνουν στον οδηγό τη βέλτιστη αίσθηση απόδοσης στην πίστα. Συνολικά, η GT12 είναι 149 kg ελαφρύτερη από την κανονική έκδοση, χάρη σε όλη αυτή την προσπάθεια που επιτεύχθηκε με νέα υλικά που ζυγίζουν λιγότερο.

Advertisement
Advertisement

Aston-martin-vantage-gt12-inter-tsiro-640Aston-martin-vantage-gt12-tsiro-640