Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Aston Martin Vantage γεύση από F1

Ελλάδα 1:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Aston Martin Vantage γεύση από F1

ΝΕΑ

Aston Martin Vantage γεύση από F1

ΝΕΑ

Με αφορμή την έναρξη συνεργασίας των Aston Martin & Red Bull Racing, η βρετανική φίρμα παρουσιάζει δύο νέες επετειακές εκδόσεις για την Vantage.

Advertisement
Advertisement

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Oι δύο εταιρείες εργάζονται πάνω  στην εξέλιξη του νέου Hypercar, με τον κωδικό AM-RB 001, που ετοιμάζεται από την Aston Martin και την αγωνιστική ομάδα της Red Bull. Σε ό,τι αφορά στις νέες εκδόσεις των V8 Vantage και V12 Vantage, αυτές έχουν φτιαχτεί από το τμήμα special μοντέλων «Q» των Βρετανών. Το πρώτο πράγμα που τις ξεχωρίζει είναι ο εξωτερικός χρωματισμός, σε ειδικό μπλε, με ενθέσεις σε κόκκινο ή κίτρινο από τα χρώματα της Red Bull στη Φόρμουλα 1, ενώ υπάρχει και επιλογή για ασημί αμάξωμα με κόκκινες ή κίτρινες λεπτομέρειες. Επιπλέον των παραπάνω, στο αμάξωμα των νέων εκδόσεων των V8 και V12 Vantage έχει τοποθετηθεί ένα νέο εμπρόσθιο σπόιλερ, carbon περίβλημα της γρίλιας στη μάσκα, αλλά και carbon διαχύτης.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό τώρα, βρίσκουμε αρκετές στιλιστικές αλλαγές, όπως το τιμόνι από αλκαντάρα, οι επενδύσεις ανθρακονημάτων, τα καθίσματα με προσκέφαλα που αναγράφουν «Red Bull Racing», αλλά και οι ειδικές πλακέτες που μπορούν να φέρουν την υπογραφή των δύο πιλότων της Red Bull στην F1, του Daniel Ricciardo ή του Max Verstappen.