Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Aston Martin DBX: Επιβλητική (video)

Ελλάδα 4:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Aston Martin DBX: Επιβλητική (video)

ΝΕΑ

Aston Martin DBX: Επιβλητική (video)

ΝΕΑ

Φουρτουνιασμένη θάλασσα, κεραυνοί και συννεφιασμένος ουρανός διαμορφώνουν το τέλειο σκηνικό για τη DBX, ώστε να ξεδιπλώσεις τις αρετές της.

Advertisement
Advertisement

Λίγες εβδομάδες μετά το μαγικό ταξίδι του Sebastian Vettel πίσω από το τιμόνι της Aston Martin DBX, το επιβλητικό SUV της βρετανικής πολυτελούς φίρμας πρωταγωνιστεί ξανά σ’ ένα εντυπωσιακό βίντεο.

Αγριεμένα κύματα που σχίζουν τα βράχια, αστραπές και συννεφιασμένος ουρανούς διαμορφώνουν το τέλειο σκηνικό προκειμένου η DBX να ξεδιπλώσεις τις αρετές της.  Ντυμένη σ’ ένα όμορφο σκουρόχρωμο χρώμα (Satin Xeon Gray) η Aston Martin DBX προβάλλει αλύγιστη και περιπλανάται γεμάτη αυτοπεποίθηση σε στενούς επαρχιακούς δρόμους.

Advertisement
Advertisement

Υπενθυμίζεται πως το βρετανικό SUV ενσωματώνει έναν 8κύλινδρο twin-turbo των 4.000 cc ο οποίος φέρει την υπογραφή της AMG, παράγοντας 550 PS και 700 Nm ροπής. Η επιτάχυνση στα πρώτα 100 km/h «έρχεται σε 4,5 sec, η τελική αγγίζει τα 291 km/h και η κίνηση φτάνει και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός 9τάχυτου αυτόματου κιβωτίου.

Το βάρος του μοντέλου είναι 2.245 κιλά, υπάρχει ενεργή αερανάρτηση με ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ, αλλά και το σύστημα anti-roll “eARC” που συμβάλλει σημαντικά στη δυναμική συμπεριφορά της DBX.

Advertisement

Ακόμη, το «παρών» δίνουν ένα ενεργό κεντρικό διαφορικό και ένα ηλεκτρονικό περιορισμένης ολίσθησης πίσω που σε συνδυασμό με το βελτιστοποιημένο σύστημα διεύθυνσης επιτρέπουν τον απρόσκοπτο έλεγχο του οχήματος.

Απολαύστε το βίντεο παρακάτω:

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Jamie Chadwick: Αποκλειστική συνέντευξη της Πρωταθλήτριας του W Series
F1: Επισημοποιήθηκε το Grand Prix του Πορτιμάο
Αυτό είναι το video trailer του «Drive to Survive 3»

 

Advertisement