Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Aston Martin DB11 V8 Shadow Edition το 2021

Ελλάδα 15:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Aston Martin DB11 V8 Shadow Edition το 2021

ΝΕΑ

Aston Martin DB11 V8 Shadow Edition το 2021

ΝΕΑ

Η Aston Martin DB11 V8 θα γιορτάσει την τρίτη επέτειό της φέτος και η εταιρεία έχει ως στόχο να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον του κοινού προσφέροντας μια νέα έκδοση με τον κωδικό “Shadow” το 2021.

Advertisement
Advertisement

 

Η Shadow Edition διαθέτει “σκούρα μυστηριώδης απόχρωση”, μαύρα χρώμια και ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών με μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό για κάποιους, οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν ένα πακέτο το οποίο προσθέτει επιπλέον σκουρόχρωμες λεπτομέρειες. Η Aston Martin λέει ότι αυτό “συνολικά” ταιριάζει με την έκδοση Shadow. Οι εσωτερικές αναβαθμίσεις είναι πιο μετριοπαθείς καθώς οι αγοραστές θα βρουν ένα σπορ τιμόνι από μαύρο δέρμα Obsidian και επενδύσεις Pure Black Alcantara. Επίσης, υπάρχουν παράλληλα και μαύρες πλαϊνές πλάκες με την επιγραφή “Shadow Edition”.

Advertisement
Advertisement

Ενώ γενικότερα οι ουσιώδεις αλλαγές είναι ελάχιστες, ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Aston Martin και Chief Creative Officer, Marek Reichman, δήλωσε: “Έχουμε επιλέξει προσεκτικά τα στοιχεία σχεδίασης της Shadow Edition για να αλλάξουμε με αξιοσημείωτο τρόπο την εμφάνιση της DB11 – κινούμαστε προς μια ένα πιο δυναμικό GT στυλ”. Όπως και το πρότυπο μοντέλο, η Shadow Edition διαθέτει έναν V8 κινητήρα twin-turbo 4.0 λίτρων της Mercedes-AMG που παράγει 510 ίππους και ροπή 695 Nm. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων, το οποίο στέλνει ισχύ στους πίσω τροχούς μέσω ενός διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης. Το αυτοκίνητο επιταχύνει από 0- 100 km/h σε 4,0 δευτερόλεπτα, πριν φτάσει στη μέγιστη ταχύτητα των 301 km/h. Η παραγωγή θα περιοριστεί στις 300 μονάδες και η DB11 V8 Shadow Edition του 2021 θα διατίθεται σε στυλ αμαξώματος Coupe και Volante. Το μοντέλο διατίθεται προς παραγγελία και η τιμολόγηση στις ΗΠΑ ξεκινά από τα 222.600 δολάρια. Πιο βόρεια βέβαια, οι Καναδοί θα πρέπει να πληρώσουν 256.900 δολάρια για να την κάνουν δική τους.