Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Άρση του εμπάργκο στο Νίρμπουργκρινγκ;

Ελλάδα 6:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άρση του εμπάργκο στο Νίρμπουργκρινγκ;

ΝΕΑ

Άρση του εμπάργκο στο Νίρμπουργκρινγκ;

ΝΕΑ

H αντίδραση από διάφορους κατασκευαστές αυτοκινήτων ίσως και να άρει την απαγόρευση των χρονομετρημένων γύρων στην Πράσινη Κόλαση.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Αναστροφή στην απόφαση της αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στο καλοκαίρι το ιδιοκτησιακό καθεστώς της πίστας στο Νίρμπουργκρινγκ, μετά τα περιοριστικά μέτρα που τέθηκαν σε ισχύ από τον προηγούμενο μήνα. Όπως είχαμε γράψει, η Capricorn Nürburgring GmbH, η οποία είναι και η εταιρία που διαχειρίζεται την πίστα, είχε απαγορεύσει τους χρονομετρημένους γύρους με επανεξέταση του θέματος προς τα τέλη του έτους.

Ωστόσο, πολλοί είναι οι κατασκευαστές που δοκιμάζουν και χρονομετρούν ανεπίσημα και επίσημα τις επιδόσεις των μοντέλων τους, σύμφωνα με άρθρο του Road&Track. Για παράδειγμα, η Honda με το νέο Civic Type R περιμένει πως και πως για επισφραγίσει και επίσημα το ρεκόρ ως το ταχύτερο προσθιοκίνητο αυτοκίνητο ευρείας παραγωγής στο Νίρμπουργκρινγκ. Μία ακόμη εταιρία που περιμένει να καταρρίψει ένα ακόμη ρεκόρ ταχύτητας είναι και η Koenigsegg, εδώ με το One:1 που απειλεί την επίδοση της Porsche 918 Spyder.

Advertisement
Advertisement