Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αριστεία για γέλια και για κλάματα…

Ελλάδα 6:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αριστεία για γέλια και για κλάματα…

ΝΕΑ

Αριστεία για γέλια και για κλάματα…

ΝΕΑ

Καλό θα ήταν να καθιερώσουμε μια στήλη με τον ανάλγητο οδηγό του μήνα. Θα μου πείτε, δεν θα μας έφτανε όλο το site με τα καμώματα των συμπολιτών μας που πιάνουν το τιμόνι και δεν ξέρουν πραγματικά τι κάνουν.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Δεν σέβονται κυριολεκτικά τίποτα και κανέναν οι περισσότεροι Έλληνες οδηγοί, σαν να είναι οι δρόμοι, τα πεζοδρόμια, οι διαβάσεις πεζών, τσιφλίκι τους, στο πλαίσιο πάντα του «ωχαδερφισμού – για ένα λεπτό το άφησα…».

Διαλέξαμε τη συγκεκριμένη φωτογραφία από το κέντρο της Αθήνας (χρονιάρες μέρες), για να απολαύσουμε το μεγαλείο του «εξυπνάκια», αλλά ταυτόχρονα να ομολογήσουμε και το ασύγκριτο ταλέντο του να παρκάρει στα πιο απίστευτα σημεία, αδιαφορώντας παντελώς για τους γύρω του.

Advertisement
Advertisement

Έχουμε και λέμε λοιπόν, σημειώστε. Αυτό το μικρό Fiat σε κατάσταση ερειπίου κυριολεκτικά, είναι σταθμευμένο επάνω σε ράμπα αναπήρων, εμποδίζει τον διάδρομο των τυφλών αλλά συνάμα και τη διάβαση πεζών. Σε ώρα αιχμής παρακαλώ… Ίσως με αυτό το παρκάρισμα, αξίζει δικαιολογημένα μια θέση στο πάνθεον του μ@@@@ για το 2016!

Το κερασάκι στην τούρτα, ο φραπές σε κεντρικό σημείο της κονσόλας, ψηλά τοποθετημένος, για να υπενθυμίζει με νόημα: «Εδώ Ελλαδιστάν…».