Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αρχίζουν οι παραδόσεις της Bentley Pikes Peak Continental GT

Ελλάδα 16:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αρχίζουν οι παραδόσεις της Bentley Pikes Peak Continental GT

ΝΕΑ

Αρχίζουν οι παραδόσεις της Bentley Pikes Peak Continental GT

ΝΕΑ

Οι πελάτες της Bentley από όλο τον κόσμο αρχίζουν να παραλαμβάνουν την περιορισμένη έκδοση σε μόλις 15 μονάδες, Pikes Peak Continental GT από τη Mulliner.

Advertisement
Advertisement

Ήδη τα πρώτα πέντε αυτοκίνητα παραδόθηκαν στις ΗΠΑ, στην «πατρίδα» της διάσημης ανάβασης που βρίσκεται στο Κολοράντο όπου έγινε το ρεκόρ.

Τα 15 εντυπωσιακά αυτοκίνητα περιορισμένης έκδοσης Pikes Peak Continental GT της Mulliner έχουν ξεκινήσει το ταξίδι τους σε όλο τον κόσμο, για να φτάσουν στους νέους ιδιοκτήτες τους. Γιορτάζοντας με τον τρόπο αυτό το ρεκόρ της Bentley στην παγκοσμίου φήμης ανάβαση του Pikes Peak στο Κολοράντο των ΗΠΑ, αυτή η μοναδική και αποκλειστική έκδοση έχει ήδη εξαντληθεί, με αγοραστές σε τέσσερις διαφορετικές ηπείρους. Το Pikes Peak Continental GT Limited Edition είναι μέρος του νέου χαρτοφυλακίου «Collections» της Bentley Mulliner και περιορίζεται σε μόλις 15 οχήματα, χειροποίητα στο εργοστάσιο της Bentley στο Crewe της Αγγλίας.

Advertisement
Advertisement

Οι ιδιοκτήτες εξαπλώνονται σε όλο τον κόσμο, σε τοποθεσίες τόσο μακριά όσο η Ιαπωνία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Γερμανία, η Νέα Ζηλανδία, η Λετονία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Πέντε από τους νέους ιδιοκτήτες προέρχονται από τις ΗΠΑ, με τα αυτοκίνητα να φθάνουν σε ολόκληρη τη χώρα: από τη Νέα Υόρκη (Μανχάταν), στη Φλόριντα (Φορτ Λόντερντεϊλ), στο Μίσιγκαν (Τροία), στην Καλιφόρνια (Rancho Mirage) και στη Νεμπράσκα (Ομάχα). Πριν από δεκαοκτώ μήνες, μια Continental GT με κινητήρα W12 έκανε το ρεκόρ για αυτοκίνητο παραγωγής στην περίφημη ανάβαση, όπου σημειώνεται αύξηση υψομέτρου κατά 5.000 πόδια από την εκκίνηση έως τον τερματισμό και μεσολαβούν και 156 στροφές. Ο χρόνος της Continental GT ήταν μόλις 10 λεπτά και 18,4 δευτερόλεπτα, σε μια προσπάθεια για την οποία πίσω από το τιμόνι είχε βρεθεί ο τρις Πρωταθλητής του Pikes Peak, Rhys Millen.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Bentley: Ηλεκτρική γκάμα έως το 2030

Bentley Bentayga Speed: Ανανέωση για το ταχύτερο πολυτελές SUV στον κόσμο

Advertisement

Bentley Continental GT Mulliner Convertible: Πολυτέλεια σε όλα τα επίπεδα